Persoonlijke update – down under

Terwijl ik dit zit te typen heb ik inmiddels al een reis van 20 uur en 2 tussenstops erop zitten. Hopelijk ben ik inmiddels veilig op mijn eindbestemming als je dit leest! Surprise: ik ben namelijk in Sydney.

Eigenlijk wil ik al heel lang reizen en was ik de afgelopen maanden tijdens mijn afstuderen aan het aftellen. Toen puntje bij paaltje kwam, moest er natuurlijk wel echt wat gepland worden, dus besloot ik ongeveer 1.5 maand geleden om de knoop door te hakken. Een enkele reis naar Sydney (van 34uur!) is wat ik boekte, samen met een hotel voor 5 nachten.

Ik heb lang gedaan over de voorbereidingen van mijn reis; visum regelen, backpack/koffer dilemma, what to pack? etc. Het is uiteindelijk een backpack met wieltjes geworden, om een beetje de best of both worlds te hebben. Daarnaast heb ik geprobeerd hem zo handig mogelijk in te pakken met kleding die op verschillende manieren te combineren is. Toch was hij uiteindelijk wel iets zwaarder dan gepland en ben ik nu al dolgelukkig met de wieltjes!

Wat verder de plannen zijn weet ik eigenlijk niet, als Sydney bevalt wil ik daar wat langer blijven, als ik gezellige travelbuddy’s tegenkom dan kunnen de plannen alle kanten op. Daarnaast staat Bali in december op de planning. Daarom ga ik vanaf nu een wekelijkse update bijhouden op mijn blog met mijn ervaringen, tips en foto’s. Mijn blog zal hierdoor iets meer de travel kant opgaan, maar hopelijk kan ik ook snel een beetje “travel fashion” integreren als ik iemand heb kunnen strikken als fotograaf.

Ik ga mijn best doen om nog 4 keer in de week artikelen te posten, maar ik weet niet altijd of dat mogelijk is door tijdsverschil en afhankelijkheid van wi-fi. Mocht je meer willen zien van mijn reis, volg me dan zeker op Instagram! 

 

Heb je nog tips voor mij?

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *