Coos Shop – Molly Cosmetics Honey

Coos Shop is een shop die zich focust op in Nederland nog onbekende cosmeticamerken. Zo mocht ik een matte lipstick van het Chinese merk Molly Cosmetics testen. Alle producten van dit merk bevatten geen parabenen en zijn diervriendelijk. Met de code “nikki15” krijg je 15% korting op alle Molly Cosmetics producten.

Het merk Molly Cosmetics komt oorspronkelijk uit Hong Kong. Het wordt ontworpen en geproduceerd door twee beste vriendinnen, die allebei make-up specialiste zijn. Coos Shop is de enige shop in de Benelux die dit merk verkoopt.

img_8889

De matte liquid lipsticks van Molly hebben een simpele, maar toch chique verpakking. De kleur die ik getest heb, heet Honey. Alle kleuren kosten 16.95 of €14,95, met de code “nikki15” gaat hier dus nog 15% vanaf!

De lipstick droogt inderdaad enorm mat op, waardoor ik hem persoonlijk fijner vind met een gloss erover. De kleur is een rozige nude tint en hierdoor perfect voor alledaags gebruik. De lipstick blijft perfect zitten, zelfs na eten en/of drinken. Op de uitgelichte afbeelding heb ik de lipstick al een paar uur op. img_8888

Coos Shop levert je bestelling binnen 1-3 werkdagen. De verzendkosten bedragen € 3,75 bij een bestelling onder de € 50,-, bij een bestelling boven de € 50,- is de verzending gratis. Alle producten worden eerst door eigenaresse Alice zelf getest, hierdoor weet je zeker dat de kwaliteit goed is.

 

Was jij al bekend met Molly Cosmetics?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

  1. Prachtige kleur, staat je inderdaad helemaal top! Hij valt niet weg, hij is precies goed. Leuke review en kortingscode. Zou deze ook wel willen proberen;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *