Rosegal- Suedine lace-up skirt

Ik ben een enorme fan van de lace-up trend, ik heb dan ook truien, blousjes en zelfs schoenen met veters. Hetgeen wat nog ontbrak was een leuke lace-up rok. Bij Rosegal vond ik een enorm leuk (en betaalbaar!) suedine lace-up rokje.

Om eerlijk te zijn had ik tot twee weken geleden nog nooit van Rosegal gehoord, maar net als met Alieexpress en Miniinthebox was ik toch wel nieuwsgierig of ze ook zulke leuke budget items zouden hebben. De shop heeft een gigantische collectie online staan, van interieur spullen tot kleding en accessoires. Je moet dus wel goed weten waar je naar opzoek bent, anders kun je uren pagina’s langs scrollen.

img_8842

Ik typte in de zoekbalk dus “lace up” in en kwam al snel uit op dit leuke rokje. Het rokje is gemaakt van suedine en is hierdoor enorm zacht en comfortabel. De rok is te sluiten door middel van een rits aan de achterkant, de lace-up details vallen dan op één been in plaats van in het midden. Alle prijzen zijn in USD, het rokje kost dan ook $14.17, wat ongeveer 13 euro is. Ik draag een maat L. 

img_8843

De shop verzendt wereldwijd gratis en over de levertijd hoef je je ook geen zorgen te maken. Precies een week na het plaatsen van mijn bestelling, kreeg ik mijn pakketje namelijk al binnen.

De top die ik aan heb is van de Bershka, mijn tasje van Michael Kors en mijn sieraden van Marc Cain en TW Steel.

 

Wat vind jij van mijn outfit?

Misschien vind je dit ook leuk:

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *