Denim Love – Lolly’s Laundry

Ik ben een echte denim lover; spijkerjasjes, spijkerrokken, spijkerbroeken, ik dacht dat alles wel in mijn kast hing. Tot ik dit multifunctionele jurkje van Lolly’s Laundry tegenkwam.

Lolly’s Laundry is een Deens merk met een hoop tijdloze kledingstukken en iedere collectie ook weer een paar signature items met gave printjes. Zo droeg ik wat leuke items met printjes naar mijn vakantie in Bali (lees daar hier meer over).

Dit denim jurkje is uit de Spring/Summer collectie van het merk en is echt multifunctioneel. Ik heb het jurkje nu al op veel verschillende manieren gedragen:

  •  over een donkerblauw zomerjurkje, erg fijn als het ’s avonds afkoelt.
  • compleet dicht gedragen als jurkje (zoals op de foto’s)
  • met een wit topje eronder, op een spijkerbroek als een soort spijkerjasje

Oftewel: het jasje/jurkje is echt multifunctioneel! Ik ben er dan ook erg blij mee.

IMG_7003

IMG_7108

 

Hij kost €128.96 (de rare prijs komt door de omrekening van Deense Kroon naar Euros) en valt normaal, ik draag dan ook een maat M. Dankzij het koordje in het midden kun je hem zo strak of los maken als je zelf wilt en hierdoor je figuur accentueren. Lolly’s Laundry is nog niet enorm bekend in Nederland, wat ik eigenlijk echt een voordeel vindt. Mocht je dus voor je vakantie of festival nog opzoek zijn naar items waar je niet snel iemand anders in tegen zult komen, dan zou ik zeker even de shop checken. Als je Lolly’s Laundry via de officiële Deense website bestelt, heb je het met 2-3 werkdagen in huis.

Ik combineerde het jurkje met een Boho tas van My Jewellery en een paar espadrilles die ik ooit in de sale gekocht heb, ook bij My Jewellery. Alle foto’s zijn gemaakt op Santorini. 

Hou jij ook zo van Denim?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *