Hotspot Amsterdam: Bulls & Dogs

Toerist in eigen land zijn vind ik helemaal leuk, net als het ontdekken van hotspots. Deze keer ging ik langs bij Bulls & Dogs in de Van Woustraat.

De Foodhallen

Bulls & Dogs kun je misschien kennen als je wel eens in de Food Hallen geweest bent, maar inmiddels zitten ze ook al een tijdje in de pijp. Ze staan bekend om hun (hoe kan het ook anders?) hotdogs, die ze op allerlei verschillende manieren serveren, waaronder ook vegetarisch! En het zijn niet zomaar hotdogs; de broodjes worden gemaakt van Duitse pretzel broodjes. Ook verkopen ze burgers, cocktails en instagram-worthy milkshakes.  Check hier de rest van het menu. Alles is homemade.

IMG_7375

Mijn Bestelling

Ik heb inmiddels wel mijn lesje geleerd als het aankomt op ‘het oog is groter dan de maag’ , daarom besloot ik te beginnen met een milkshake. Ik koos de Fantastic Caramel Frenzy, een caramel milkshake met een soort topping van slagroom, cornflakes, stroopwafels en pindakaas. Na 3 slokken voelde ik alweer de drang om te gaan sporten, maar oh my wat was hij lekker!  Hierna zat ik echter wel enorm vol en heb ik niets meer gegeten, helaas.

IMG_7374

Locatie & Openingstijden

Bulls & Dogs is gevestigd op de Van Woustraat 58, makkelijk te bereiken met zowel tram als metro. De keuken is open van maandag tot en met woensdag vanaf 16:00 en donderdag tot zondag vanaf 12:00. Je kunt zowel binnen als buiten zitten of je eten/drinken meenemen als take-away.

Eindstand

Ik heb heerlijk even gezeten bij Bulls & Dogs. Ik vind het een gezellig zitje en dankzij het uitgebreide menu zit er echt voor iedereen wel iets tussen. Dus mocht je na een dagje winkelen of gewoon een dagje Amsterdam zin hebben in Instagram-worthty food and drinks dan is Bulls & Dogs zeker een aanrader! Ik bezocht deze leuke hotspot met Sylvana. 

 

Ben jij er wel eens geweest?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *