Feeling like a princess – Zascha Hair

Mijn lange haar zal ik niet snel meer kort knippen, eigenlijk wilde ik het stiekem nóg langer hebben. Dankzij mijn clip-in extensions van Zascha voel ik mij nu echt een prinsesje. Met de code “nikki” krijg je korting!

Ik wilde eigenlijk altijd al wel eens extensions in. Het enige wat mij tegenhield is dat ik soms meisjes met extensions heb zien lopen, waarbij het overduidelijk was. Ik loop liever niet voor gekkie en dus heb ik het nooit geprobeerd. Toch werd ik nieuwsgierig door de mooie foto’s van Zascha.

Marlieke van Zascha heeft mij enorm goed geholpen, ik had namelijk geen idee welke lengte, dikte en kleur ik nodig zou hebben. Ze reageerde enorm snel op mijn mailtjes vol met vragen en eindstand: de kleur past pérfect bij mijn haar. Ik heb geen idee hoe ze het gedaan heeft, maar zelfs na alle verfbeurten past er blijkbaar toch een set extensions bij mijn kleur. Ik draag de kleur medium brown. 

IMG_7378

Aangezien mijn haar al vrij lang is (ongeveer 50 cm volgens Marlieke), koos ik ervoor om de set van 60cm te nemen, zodat je toch echt verschil zou zien. Ik heb hierbij de 250 gram extensions, waarbij je een set krijgt van 10 banen (wefts) van verschillende breedtes:

1x 20cm
1x 17,5cm
2x 15cm
2x 10cm
4x 3,5cm

Dit is zoveel dat ik vaak niet alle banen in mijn haar doe, maar net kijk hoeveel er natuurlijk en mooi staat. Ik heb van mezelf al aardig dik haar, dus ik wil het ook weer niet té dik maken. De extensions zijn in te brengen door middel van een clip-in systeem, wat betekent dat je een schuifje per baan in je haar klikt. No worries, als ik dit kan, kan jij dit ook! En ook geen zorgen dat de extensions zomaar uit zullen vallen, ik heb er al van alles mee gedaan en ze zijn nog geen enkele keer losgeschoten.IMG_7377

Alle extensions zijn gemaakt van 100% Indian Human hair, wat het mogelijk maakt om het te verven, stijlen, krullen en zelfs wassen. Het haar voelt hierdoor ook enorm echt en als je door je haar gaat voel je bijna geen verschil met je eigen haar!

Ik ben enorm blij met de extensions, Zascha heeft voor mij echt het verschil bewezen over extensions en gezorgd dat ik het zelfs het liefst iedere dag in zou doen. Voor een feestje, event of een shoot is het voor mij echt perfect, want mijn haar zal de hele dag goed zitten. Ook voor bijvoorbeeld een bruiloft zijn de extensions echt een uitvinding.

Mocht je zelf ook interesse hebben, dan zou ik zeker even mailen naar  info@zascha.nl of even whatsappen naar 06-10513066. Marlieke kan je een stuk meer informatie en tips geven dan ik en dan weet je ook zeker dat het goed komt. Vergeet de code “nikki” niet bij het afrekenen!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *