Ditverzinjeniet.nl – Bloem USB Hub

Dit bloemetje staat niet alleen leuk op mijn bureau, hij is ook nog enorm handig. Het is namelijk een USB hub, waar 4 verschillende USB draadjes op aangesloten kunnen worden. Ik kocht mijn nieuwe gadget bij Ditverzinjeniet.nl. 

IMG_4344Vaak kunnen er maar twee USB kabels in je laptop of in het stopcontact, wat natuurlijk enorm irritant is als al je apparaten tegelijk leeg zijn. In deze Loooqs Bloem USB Hub kunnen 4 draadjes tegelijkertijd en dankzij de USB aansluiting kun je hem zowel in je computer als in het stopcontact stoppen. De kabels/stengels van de bloem kleuren rood, zodra hij in aanraking komt met stroom. De kabels zijn flexibel en kun je dus zo buigen als je zelf wilt. De bloem kost € 14,95.

IMG_4314

Ditverzinjeniet.nl is een webshop met enorm handige items voor elke gelegenheid en originele cadeaus en gadgets.  Als je op werkdagen voor 22:00 uur je bestelling plaatst, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden. De verzendkosten zijn €3,95 bij een bestelling onder de € 50 en daarna is de verzending gratis. De shop is in 2015 zelfs benoemd tot beste kadowebshop, zeker een kijkje waard dus! Eerder bestelde ik al een Keyboard Cover, dat artikel kun je hier lezen.

 

Wat vind jij van mijn nieuwe gadget?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *