Polette – Transat

Dankzij de betaalbaarheid van de (zonne)brillen van Polette is het mogelijk om meerdere brillen en zonnebrillen op sterkte te hebben. Vorige week kon je mijn nieuwe Polette zonnebril zien, vandaag vertel ik je meer over mijn bril op sterkte. Deze bril heet Transat. 

IMG_4983-1

Photos by: Leon de Poorter

Helaas is de Transat bril uitverkocht en komt hij hoogstwaarschijnlijk niet terug, maar niet getreurd; Polette heeft minstens 600 andere prachtige brillen! Neem dus zeker even rustig de tijd als je een bril wilt bestellen. Mijn tactiek is om te zoeken naar kleuren en modellen die ik mooi vind, zo zoek ik vaak op bruintinten en goudtinten en wayfarer modellen, omdat ik weet dat dit mooi staat bij mijn huid en haar. Ook is het belangrijk om naar de breedte van een bril te kijken, zodat de bril niet te groot of te klein is voor je hoofd. Mocht je iets niet snappen of betere uitleg willen, dan kun je Polette altijd e-mailen of met de klantenservice chatten, hier werken opticiens met veel verstand van hun werk, dus no worries! Ook kun je bij de winkel langsgaan in de Kinkerstraat, hier kun je alle brillen en zonnebrillen passen, een oogmeting doen en natuurlijk advies vragen.

transat2Ik heb mijn Transat bril nu ongeveer een jaar en draag hem regelmatig. De bril zit heerlijk en blijft prachtig. Het model van de bril wordt een wayfarer model genoemd, als je hier klikt kun je alle wayfarer brillen en zonnebrillen zien.
Een bril op sterkte kun je ongeveer vanaf € 30 bestellen en die heb je dan binnen 15 werkdagen in huis. Dus mocht je nog een bril zoeken voor het nieuwe schooljaar, dan zou ik niet te lang wachten met bestellen! Ik heb gister ook een nieuwe bril op sterkte besteld, zodra die binnen is zal ik hem natuurlijk laten zien.

 

Wat vind jij van mijn bril?

Misschien vind je dit ook leuk:

4 reacties

  1. Je zonnebril vond ik super mooi, dit montuur is ook heel tof!! Binnenkort weer naar de oogarts, en daarna een nieuwe bril uitzoeken. Of toch lenzen nemen? Ik blijf nog even twijfelen, vind deze monturen in ieder geval super mooi

  2. Enorm lief! Ik twijfel zelf ook nog over lenzen, maar ik vind het in ieder geval fijn om bijvoorbeeld voor ’s ochtends of op vakantie een bril op sterkte te hebben XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *