EST1842 – Got Milk

“If you are going to kick ass, you need kick ass shoes” is de quote die in mijn nieuwe Est1842 schoenen staatMijn nieuwe schoenen hebben een aaibaar koeienprintje en hebben de leuke naam Got Milk.


Het merk heet Est1842, oftewel Established in 1842, omdat er in 1842 in Kaatsheuvel de eerste Van Gastel Shoes schoenenfabriek werd opgericht. Dit bedrijf werd later 1 van de 10 beste kinderschoenenproducenten in Europa. Est1842 is dan wel geen kinderschoenen merk, maar een dames merk, de kwaliteit van de schoenen is onveranderd gebleven. Kwalitatief goede schoenen met perfecte pasvorm en lederen voering voor een leuke prijs, dat is waar Est1842 voor staat.

IMG_5074

Alle schoenen zijn te verkrijgbaar in de maten 36 tm 43. De meeste schoenen zijn helemaal leer gevoerd, dit betekent dat je ze eerst een beetje uit moet lopen. Bij iedere schoen staat het materiaal en de pasvorm vermeld. Pas je de schoenen liever in een winkel, klik dan hier voor de verkooppunten.

IMG_4415

Mijn schoenen heten Got Milk? omdat er een aaibaar koeienprintje op zit. Als je de laatste trends een beetje volgt, net zoals Est1842 doet, dan weet je dat dierenprints weer helemaal hot zijn. Gelukkig heeft het merk daarom ook schoenen met een dalmatiër print en luipaardprint.  Geen zorgen als je niet zo van de dierenprints bent, het merk heeft genoeg andere mooie schoenen! Mijn schoenen kosten 99.95.

IMG_4416

Afgelopen week heb ik de schoenen flink getest (en er dus veel op gelopen), zodat ik jullie kan vertellen of de schoenen inderdaad zo’n fijne pasvorm hebben. Eindresultaat: ik ben een fan van Est1842, dit is mijn eerste paar van het merk, maar zeker niet mijn laatste. De schoenen moeten inderdaad even ingelopen worden, maar zodra je ze dan dag 2 of 3 aantrekt, zitten ze echt heerlijk en kun je er goed lange afstanden op lopen. Schoenen die fijn zitten én er goed uit zien, dat is een match made in shoe heaven!

IMG_5073

Alle bestellingen bij Est1842 worden gratis verzonden binnen Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Denemarken. Een bestelling binnen Nederland wordt binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd. Vergeet de schoenen niet in te sprayen met een water- en vuilafstotende spray om ze zo lang mogelijk mooi te houden!

 

Heb jij al Est1842 schoenen?

Misschien vind je dit ook leuk:

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *