LIV Planner

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik dingen graag overzichtelijk en goed gepland wil hebben. Helaas is er in een gewone agenda vaak te weinig ruimte om alles voor mijn blog en school te noteren. Een paar maanden geleden maakte ik kennis met de all-in one planner van Liv en vandaag show ik mijn musthave in a busy life.

Liv planner’s missie is om vrouwen zich relaxt te laten voelen en met vertrouwen hun drukke tijdschema, hun verantwoordelijkheden, taken en ambities aan te gaan. Met het bieden van een makkelijk dagelijkse tool om hun leven te organiseren, kunnen zij zich focussen op dat wat zij willen doen en bereiken.”FullSizeRender-9

De Liv planners zijn dus echt gemaakt om het je wat makkelijker te maken. De planner is handig voor zo’n beetje ieder beroep of hobby, er zitten namelijk onder andere pagina’s in voor je  je afspraken, to-do’s, contactlijst, social media activiteiten, je dagelijkse doelen en acties, sport activiteit en persoonlijke notities. Iedere dag heeft een aparte pagina, dit is voor mij zeker een +, aangezien ik vrij groot schrijf.
IMG_4529
De planner heeft een enorm chique uiterlijk door de lederen look en de zwarte/witte strepen. Ik ben zelfs zo verliefd op het design, dat ik besloot mijn visitekaartjes in dezelfde stijl te laten maken.  De planner is 24 x 19 cm groot en kan dus makkelijk mee in je handtas.
IMG_4809
De planners kosten €42,95. Als je bij Liv op werkdagen bestelt voor 15:00, dan heb je hem de volgende dag al in huis, je kunt dus bijna meteen beginnen met plannen! Koop je je Liv planner liever in een winkel? Klik dan hier voor de verkooppunten.
IMG_4523
Overal is aan gedacht in de planner, zo zitten er aan de binnenkant insteekhoesjes voor kaartjes en papier. Ook zit er een pennenlus aan de achterkant. Je kunt zelf de planner aanvullen met maandtabs (€6,95) en losse notitiebladen (€5,95). Ook kun je ervoor kiezen om een voordeelpack te bestellen, deze bestaat uit een Liv Planner, maandtabs en een notitiebladen set, deze kost €49,90.
IMG_4528
Wil je liever de planner eerst een half jaar proberen? Ook dat kan, er is namelijk speciaal hiervoor een light versie gemaakt.  Deze 26 weken Liv Planner  kost  €17,95, hierin zitten 184 dagen (26 weken / half jaar) met ongedateerde dag pagina’s, zodat je kunt kijken hoe een Liv Planner bevalt!

Wat voor agenda/planner heb jij?

Misschien vind je dit ook leuk:

5 reacties

  1. Wat een grappige agenda maar weet niet of ik m echt super handig zou vinden! Wel leuk dat je er eentje voor een half jaar kan bestellen!

  2. Ik heb dezelfde! Vind hem erg fijn werken, lekker overzichtelijk, vooral omdat je meerdere dingen kunt invullen 🙂
    XX Charissa

  3. Ja echt een musthave is het! Hopelijk komen er snel vullingen, zodat ik hem volgend jaar weer kan gebruiken. XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *