Trend: Beach Roundies

Een echte musthave deze zomer zijn de beach roundies: een rond strandlaken met vaak kleurrijke mandela dessins! Het handige aan de roundies is, is dat je met de zon mee kunt draaien, zonder je handdoek te hoeven verplaatsen. Mijn Roundie kocht ik in Valencia bij ALE-HOP.

De roundie trend is ontstaan in Australië, waar ze er al achter waren dat een ronde handdoek handiger is dan een traditionele. Hierna is de trend overgewaaid naar Ibiza en de rest van Europa. Naast dat een roundie er zomers en vrolijk uit ziet, zijn ze multifunctioneel. Met zo’n leuke handdoek kun je bijvoorbeeld picknicken, hem als yoga mat gebruiken of als decoratie op een stoel of bank leggen. Ook kun je er met meerdere personen op zitten of liggen.

IMG_4613

Mijn roundie komt bij de spaanse winkel ALE-HOP vandaan, waar ze roundies in alle kleuren van de regenboog verkopen voor €14,99. Helaas zit er geen ALE-HOP in Nederland en kun je er ook niet bestellen. Mocht je toevallig nog naar Spanje op vakantie gaan, ga dan zeker langs deze winkel! Niet getreurd als je niet in Spanje komt, er zijn genoeg webshops in Nederland die ze wel verkopen. Bol.com verkoopt bijvoorbeeld ook leuke roundies. Voor meer roundie inspiratie foto’s, klik vooral hier.

Wil je meer foto’s van mijn Valencia zien? Klik dan hier voor mijn Photo Diary.

Wat vind jij van de roundie trend?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *