Super Stylish Bracelet

Vandaag geef ik jullie een voorproefje van een luxe (maar toch betaalbaar) sieradenmerk in opkomst: Super Stylish. De eigenaresse komt uit Nederland, heeft de sieraden ontworpen in New York en alle armbanden, kettingen en ringen worden handgemaakt in Italië.

Super Stylish is zoals ik al zei een opkomend merk, zo zijn de Reinders zusjes en Kim Feenstra al met de sieraden gespot. De website van Super Stylish is nog under construction, je kunt wel al een aantal collecties zien, maar nog niet bestellen. Als je meer van het merk wil zien kun je wel Facebook en Instagram in de gaten houden, hierop zijn ze enorm actief. Wil je Super Stylish liever in een winkel kopen en zien, dan kun je hier alle verkooppunten vinden.

IMG_0815

Mijn nieuwe armband wordt ook wel een bangle genoemd, omdat het een soort “armring” of slavenarmband is. Op de armband staat rondom love gegraveerd, dus dit maakt hem erg geschikt als Valentijnsdag- of verjaardagscadeautje! Ook wordt de armband (net als alle andere sieraden) in een leuk doosje geleverd.

IMG_4268.JPG

Ik vind de fijne, glimmende armband enorm mooi staan naast mijn grote, grove horloge. De armband is enorm tijdloos en kan werkelijk bij iedere outfit. De meeste sieraden van Super Stylish zijn naar mijn mening enorm tijdloos, minimalistisch maar toch enorm chic. Het doel van het merk is om luxe betaalbaar te maken, zo ligt de prijs van de meeste items rond de €39,95.

 

Kende jij het merk Super Stylish al?

Misschien vind je dit ook leuk:

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *