Photo Diary Valencia

Het is alweer een week geleden dat ik in het zonnige Valencia zat; een stad met winkels, strand en een hoop must sees. Ik heb in Valencia enorm veel foto’s gemaakt, vandaag deel ik er een paar!

 

 

IMG_4593

IMG_4563

IMG_4572

IMG_4775

IMG_4520

IMG_4556

IMG_4780

IMG_4763

Valencia is zeker een aanrader, een prachtige stad met (niet geheel onbelangrijk) ook vaak prachtig weer! Ik raad je aan om fietsen te huren of gebruik te maken van een hop-on hop-off bus als je zoveel mogelijk van de stad wilt zien, alles ligt namelijk redelijk ver uit elkaar. Het hotel waar ik verbleef heet Sercotel Sorolla Palace en is zeker een aanrader. Vlakbij het hotel zit een metrostation en een bushalte van de hop-on hop-off bus.

 

Welke stad moet ik zeker nog eens bezoeken?

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *