Back to Brown

In februari besloot ik mijn haar lichter te laten verven door middel van een balayage techniek. Door al het wassen en de zon werd mijn haar steeds lichter, daarom besloot ik een paar dagen geleden om terug te gaan naar bruin haar. Bedankt voor het prachtige resultaat SOKO Kappers!

IMG_4700Mijn haar is van mezelf vrij donker bruin, dit is dan ook de reden dat ik in februari mijn haar lichter wilde. Dankzij de balayage techniek krijg je mooie “vegen” met allerlei lichte kleuren in je haar.
Inmiddels was mijn haar een stuk lichter geworden; iets te licht naar mijn mening. Afgelopen woensdag besloot ik daarom weer wat donkerdere plukjes erbij te nemen. Deze donkere plukjes zijn erin gezet met een coupe soleil muts, dit is een soort plastic badmuts waar met een haakje haren uitgehaald worden, die vervolgens geverfd worden.

IMG_4720

Het eindresultaat van mijn haar kun je zien op de uitgelichte afbeelding. Hier is het geföhnd en daarna gekruld met een CHI krultang. Mijn haar laat ik doen bij SOKO Kappers in Zaandam, waar ze er iedere keer weer voor zorgen dat ik met prachtig haar de deur uit loop! In de salon nemen ze echt de tijd voor je, zo heb ik er deze keer ongeveer 2.5 uur gezeten en geven ze goed advies over wat wel en niet verstandig is met je haar.

IMG_4680

De salon is gevestigd op de Westzijde in Zaandam en is hierdoor prima te bereiken met de auto of het OV. Afspraken kun je maken door te bellen naar 075 – 6122320.

Wat vind jij van mijn nieuwe hairdo?

Misschien vind je dit ook leuk:

7 reacties

  1. Het is echt super mooi geworden! Ik ga toevallig zaterdag ook back to brown, had precies hetzelfde. Licht gegaan maar nu toch maar weer terug;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *