Ditverzinjeniet.nl – Keyboard cover

Ik heb mijn Macbook al heel wat jaren en daarom ziet het toetsenbord er niet meer uit zoals het zou horen. Mijn nieuwe FCTRY Flapjacks Keyboard cover voor MacBook zorgt ervoor dat mijn Mac er leuker uit ziet dan ooit. Ik scoorde deze keyboard cover bij Ditverzinjeniet.nl.

IMG_0831Ditverzinjeniet.nl is een wbshop met enorm handige items voor elke gelegenheid en originele cadeaus en gadgets.  Als je op werkdagen voor 22:00 uur je bestelling plaatst, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden. De verzendkosten zijn €3,95 bij een bestelling onder de € 50 en daarna is de verzending gratis. De shop is in 2015 zelfs benoemd tot beste kadowebshop, zeker een kijkje waard dus!

IMG_0837

Mijn nieuwe keyboard cover kost € 18,95 en is te koop in de kleuren geel/roze, zwart met schoolkrijt en regenboog. De kleur die ik heb heet geel/roze. De flexibele MacBook cover is gemaakt van siliconen en past op de MacBook Air (13 inch), alle MacBook Pro modellen en de standaard keyboards. De Flapjack past eenvoudig over je toetsen en beschermt ze tegen stof, krassen en kruimels. Ook zorgt de cover ervoor dat typen geen herrie meer maakt.

 

Wat vind jij van mijn toetsenbord?

Misschien vind je dit ook leuk:

15 reacties

  1. Heel handig inderdaad! Ik heb er ook een voor mijn MacBook, maar die komt van eBay, en deze ziet er kwalitatief ook wel wat beter uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *