Outfit – Patches

Patches kon je vroeger als sjabloon op bijvoorbeeld een broek met een gat naaien. Inmiddels zijn patches helemaal hip en zijn er overal DIY (do it yourself) kits om patches op je kleding te doen. Ook worden er kledingstukken verkocht waar al patches op zitten. Vandaag show ik hoe ik de patches trend draag.

IMG_0086

Mijn outfit bestaat uit een Nikkie t-shirt met patches , deze is nu afgeprijsd van  €89,95 naar €44,95. Het shirt valt oversized, houd hier rekening mee als je hem wilt bestellen. Mocht je een leuke set met patches  willen, dan heeft Nikkie er ook een joggingbroek, spijkerbroek, sweater en topje bij.

Het broekje dat ik draag is van de Zara, gekocht in de sale voor  € 12,99. Deze kon je ook al zien in mijn shoplog van de maand juni. Mijn gladiator slippers  zijn van de Sylvie Meis collectie bij Hunkemöller.

IMG_0090

Qua accessoires draag ik een zwarte Victoria’s Secret rugzak met franjes, mijn Amen love bracelet, een Invisibobble elastiekje en een zwart Vondel horloge.

De outfit is ideaal voor een zonnig dagje in de stad, bijvoorbeeld als je gaat winkelen of de tourist uit gaat hangen. De outfit is enorm comfy en praktisch, maar gelukkig ook nog fashionable.

 

Wat vind jij van mijn outfit?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *