Ditverzinjeniet.nl – Cup warmer

Op school probeer ik zo lang mogelijk met mijn thee/koffie te doen, om de lessen een beetje door te komen. Helaas is mijn drinken vaak al afgekoeld voor ik er erg in heb en kan ik alsnog de helft weggooien. Dankzij de (enorm schattige) cup warmer van Ditverzinjeniet.nl heb ik dit probleem voortaan niet meer!

De Mustard USB Bekerverwarmer is te koop in de vorm van een donut of een cupcake en kost € 18,95. Je sluit de cupcake of donut met de USB verbinding aan op je laptop of computer, je zet je mok erop en hij blijft heerlijk warm. De onderzetter kan je drinken tot 50 graden verwarmen, dus no more worries dat je drinken koud wordt!

img_7754

Naast dat de cup warmer enorm handig is, ziet hij er ook nog enorm schattig uit én kun je hem makkelijk overal mee naar toe nemen! Wel hem eerst even laten afkoelen natuurlijk. Plastic- of schuimbekers kun je er niet op zetten.

img_7753

Ditverzinjeniet.nl is een webshop met enorm handige items voor elke gelegenheid en originele cadeaus en gadgets.  Als je op werkdagen voor 22:45 uur je bestelling plaatst, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden. De verzendkosten zijn €3,95 bij een bestelling onder de € 50 en daarna is de verzending gratis. De shop is in 2015 zelfs benoemd tot beste kadowebshop, zeker een kijkje waard dus, helemaal met de feestdagen in aantocht! Klik hier om mijn andere aankopen van de shop te zien.

 

Had jij al eens van een cup warmer gehoord?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *