Ready for fall/winter

Het is weer koud, de winter komt er langzaam aan en ook de feestdagen komen dichterbij. Genoeg redenen om met een kop thee achter je computer te kruipen en het internet af te struinen naar leuke nieuwe kleding. Vandaag deel ik 4 websites met mooie items en niet geheel onbelangrijk ook veel handige tips!

Met deze kou mag een goede winterjas natuurlijk niet ontbreken, toch kan het zoeken ernaar een lastige klus zijn. Als je niet precies weet wat je wil, kan het tijdrovend zijn om te weten waar je moet zoeken. winterjassen.com is een website die het assortiment van honderden webshops in één overzicht duidelijk weergeeft. Met handige filters zoals maat, kleur, prijs en merk kun je voortaan op één website op zoek naar de perfecte winterjas! Veel bekende merken zijn worden op deze site weergegeven. Tijd is geld, right?img_7580

Voor de feestdagen kun je beter tijdig opzoek gaan naar een mooie jurk of een chique rok. Mijn tip is om bijvoorbeeld eerst via google of pinterest inspiratie op te doen en vervolgens te kijken naar jouw voorkeur. Op Jurken.com vind je een uitgebreide jurkjesgids, maar ook tips (bijvoorbeeld welke jurk bij je lichaamsvorm past) en regelmatig winacties. Ben je meer een fan van rokken? Lisanne van rokken.com ook, zij deelt alle trends, nieuwtjes en tips op het gebied van rokken speciaal voor jou (en mij natuurlijk!).

Sinds ik met Personal Body plan begonnen ben (mijn maand 1 update lees je hier) sport ik veel frequenter en natuurlijk wil ik er in de sportschool ook fashionable bij lopen. Om volledig up to date te zijn wat sportkleding trends betreft, heb ik mij ingeschreven op de nieuwsbrief van Sportkleding.com. Via deze site ga je binnenkort namelijk één keer per maand de mooiste sportoutfits ontvangen, die speciaal voor jou geselecteerd worden door fashion experts en sporters!

 

 

Kende jij deze handige websites al?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

  1. Heel handig om gelijk meerdere sites te checken :).
    Vooral winterjassen zijn zo lastig om te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *