Hands off my chocolate – give-away

Chocola is echt mijn guilty pleasure, ik zou het all day everyday kunnen eten. Op het event van beautybox/healthbox, maakte ik al kennis met Hands off My Chocolate en nu mag ik drie repen weggeven.

De repen worden gemaakt van echte én eerlijke belgische chocola (yum!). De oprichters van de chocola vinden dat je op een dag al genoeg deelt en dat deze chocola daarom alleen voor jou is. Op bijna ieder stukje staat dan ook het woordje “mine”, op 1 klein stukje staat “yours”.

img_7837

Double dark en seriously dark zijn de twee pure repen chocola van het merk. Normaal ben ik niet zo’n fan van pure chocola, door de bittere nasmaak, maar vooral de double dark vind ik echt heel lekker. Double dark is gemaakt van 70% cacao en seriously dark met 85% cacao.

img_7836

Ik mag drie repen weggeven: 2x seriously dark en 1x double dark.

Je kunt op 2 manieren kans maken:

  1. Like mijn pagina & Hands-Off op Facebook en laat even weten dat je meedoet!
  2. Volg mijn pagina & Hands-off op Instagram en laat even weten dat je meedoet!

De winnaar maak ik bekend op aankomende zaterdag (22 oktober). Heel veel succes!

Mocht je al nieuwsgierig zijn geworden naar de repen, dan kun je ze ook o.a. kopen bij de Albert Heijn, Jumbo en Marqt, klik hier voor alle verkooppunten. De repen kosten 1,79 euro per stuk.

 

Doe jij al mee?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *