Ditverzinjeniet.nl – Theekop Schaaltje

Ik ben een echte theeleut en van mijn kom havermout ’s ochtends kan ik ook echt genieten. Het Theekop schaaltje van thumbsUp is een schaaltje in de vorm van een hele grote theekop die je kan gebruiken om uit te ontbijten of natuurlijk je thee uit te drinken. Ik bestelde deze leuke kop bij Ditverzinjeniet.nl.

Het schaaltje ziet er precies uit als een klassiek theekopje. Alleen dan een stukje groter. Dit maakt hem voor mij multifunctioneel en ik gebruik hem dan ook vooral voor thee of ontbijt. Als dessert schaaltje of soepkom zou hij natuurlijk ook perfect zijn. Als je bijvoorbeeld weinig kastruimte hebt, is zo’n multifunctioneel schaaltje ideaal. Het schaaltje kost € 14,95 en is gemaakt van keramiek. Door de blauwe kleur met witte stipjes ziet het enorme kopje er heel schattig uit.  IMG_4539

Voor degene die nieuwsgierig zijn: mijn ontbijtje bestaat uit havermout, blauwe bessen en nectarine. De havermout is gemaakt door middel van vlokken en halfvolle melk. Een enorm lekker, gezond en vooral vullend ontbijt!

IMG_5093

Ditverzinjeniet.nl is een webshop met enorm handige items voor elke gelegenheid en originele cadeaus en gadgets.  Als je op werkdagen voor 22:00 uur je bestelling plaatst, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden. De verzendkosten zijn €3,95 bij een bestelling onder de € 50 en daarna is de verzending gratis. De shop is in 2015 zelfs benoemd tot beste kadowebshop, zeker een kijkje waard dus! Ik bestelde al een regenboog keyboard cover voor mijn Macbook, Flower USB Hub en een lichtbox.

 

Wat ontbijt jij het liefst?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *