Bali Ready – Suitsuit suitcase

Afgelopen zaterdag ben ik naar Bali gevlogen, een lange reis met een tussenstop op Hong Kong. Voor deze reis wilde ik een zo groot mogelijke, lichte koffer, zodat ik veel spullen mee zou kunnen nemen. Mijn nieuwe koffer is de 77cm grote French Romance van SuitSuit. Benieuwd hoe ik de eerste reis met mijn koffer ervaren heb?

IMG_4643.JPG

SuitSuit is een merk speciaal voor reislustige vrouwen, omdat er vroeger vooral saaie “dozen op wielen” op de markt waren. “Het is onze missie om wereldwijd hét merk voor reislustige fashionista’s te worden. Hiermee onderscheiden we ons van alle andere aanbieders op de markt. Ik durf wel te zeggen dat SUITSUIT als enig merk “passionate committed” is om koffers, tassen en andere reisaccessoires te ontwikkelen, die zowel in ontwerp als functionaliteit een verschil maken in de manier waarop vrouwen reizen”. 

IMG_4637

De koffer is niet beschadigd, ik was gewoon nog even te lui om het plastic er goed af te halen.

Het merk verkoopt onder andere koffers, kofferhoezen en ipad/laptop sleeves. De koffers zijn te koop in 3 verschillende maten: een koffer voor handbagage, een koffer voor 1/2 weken vakantie en een nog grotere voor vakanties van 2/3 weken. De koffer die ik bestelde, is een maat L en is 77cm groot. Het voordeel aan de SuitSuit koffers vind ik dat ze enorm lichtgewicht zijn (mijne weegt bijvoorbeeld 4.1 kg). Hierdoor kun je tenminste een keer meenemen dan je denkt! Op de meeste SuitSuit koffers zit een TSA slot, dit is handig voor de mensen die wel eens naar Amerika reizen. Wanneer je met een TSA-slot je koffer sluit dan kunnen veiligheidsagenten op vliegvelden in de VS met speciale lopersleutels je koffer alsnog openmaken ter inspectie, zonder dat ze het slot open hoeven te breken.

IMG_4641

Mijn koffer heeft 5 jaar garantie en is gemaakt van ABS/polycarbonaat. Bij aankoop van deze koffer krijg je een gratis “The Ritual of Sakura” travel set cadeau, zoals je kunt zien op mijn eerste foto. Hierin zitten 3 heerlijke Rituals producten.

De eerste reis met mijn koffer is goed bevallen, ik heb voor het eerst geen lamme arm van het trekken van mijn koffer, dankzij de 4 wieltjes. Ook is mijn bagage goed geordend in de koffer, dankzij alle ritsvakjes die in de koffer zitten. IMG_4640

Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur bij SuitSuits, dan heb je je koffer de volgende dag in huis. De verzending is gratis bij koffers uit de nieuwe collecties. Als je een koffer uit de sale bestelt, dan heb je wel verzendkosten.

 

Wat voor koffer/reistas gebruik jij?

Misschien vind je dit ook leuk:

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *