HEMA beauty days

HEMA gaat met een nieuwe campagne starten, namelijk de de HEMA Beauty Days. De eerste beauty days zullen plaatsvinden van zaterdag 15 september tot zondag 30 september. Je kunt tijdens deze beauty weken kortingen, acties en een hele hoop nieuwe producten verwachten! Ik mocht al kennismaken met de nieuwe producten, onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Over HEMA

Ik geloof niet dat ik echt uit hoef te leggen wat HEMA is of wat je er kunt kopen. Voor mij is HEMA echt de winkel waar ik naartoe ga als ik iets nodig heb en ik geen idee heb waar ik het anders zou moeten vinden. De laatste paar jaren is HEMA enorm hard aan het werk om hun beauty producten een boost te geven. Zo hebben veel producten de afgelopen jaren een nieuwe verpakking gekregen en is in veel winkels de beauty afdeling ook een stuk uitgebreider geworden.

Gister zijn de allereerste HEMA beauty days van start gegaan, die tot 30 september duren. Tijdens deze beauty weken zijn er mooie kortingen en acties op het gehele beauty assortiment. HEMA gaat vanaf nu twee keer per jaar beauty days organiseren.

Nieuwe producten

Er zijn een hoop nieuwe producten gelanceerd, waaronder: oogschaduw palettes, lip kits, holographic lipgloss, hair tools een body lijn, blending sponsjes, nieuwe nagellak kleuren voor de herfst en niet-permanente haarkleuring. Het fijne aan al deze producten en alle bestaande producten van HEMA vind ik, is dat de prijs/kwaliteit verhouding zo goed is. Zo heb je al een eye shadow palette vanaf € 8,50, een lipkit setje voor € 6,50 en een föhn voor € 20. Zo is het echt nog eens leuk om nieuwe producten te testen en je te laten verbazen!

Ik ga de producten van bovenstaande foto allemaal even testen, want lucky me: die zaten allemaal in mijn goodiebag! Mocht je zelf benieuwd zijn geworden, check dan zeker even de HEMA folder hier voor alle nieuwe producten en alle acties omtrent de beauty days.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *