HKMX Bootcamp Event

Twee weken geleden stond mij iets te wachten wat ik nog niet eerder gedaan had: een bootcamp les in het Vondelpark in samenwerking met Hunkemöller. Met de code “HKMBBNONSTOP” krijg je alvast 15% korting op jouw favo Hunkemöller items. 

De Workout

De workout kregen we van FITCORPS, meestal geven die bootcamp lessen in het Westerpark, maar speciaal voor ons ook een keer in het Vondelpark. “De bootcamps van FITCORPS zijn anders, letterlijk anders. Want elke training krijg je weer net iets andere oefeningen. Waarom? Om je scherp te houden en je spieren niet te laten ‘wennen’ aan de oefeningen en je dus elke training opnieuw de uitdaging te krijgen die jij en je spieren verdiend.” 

We zijn dus een uur flink afgemat met een combinatie van cardio en krachtoefeningen. Zo begonnen we met een rondje rennen door het Vondelpark, gevolgd door verschillende  B-B-B (buik, benen, billen) oefeningen. Het fijne aan de workouts van FITCORPS is, is dat je veel in duo’s werkt, zodat je elkaar flink kunt pushen en je tegelijkertijd niet echt door hebt hoe hard je aan het sporten bent.

David Stegenga Fotografie
David Stegenga Fotografie
David Stegenga Fotografie
David Stegenga Fotografie
David Stegenga Fotografie

De outfits

We hadden natuurlijk allemaal een volledige HKMX (de sportlijn van Hunkemöller) aan. Ik droeg een high-waisted (en super flatteuze) marmeren legging in combinatie met een hele comfortabele sportbh, en daaroverheen de allerleukste HKMX sweater. De legging is squat proof en sweat proof, dat is wel gebleken tijdens de workout!

Je shopt tijdelijk  2 HKMX items voor €40 en daarnaast krijg je met de code “HKMBBNONSTOP” 15% extra korting. Deze code is ook geldig op de lingerie, pyjamas en alle andere items! De code is geldig tot en met 13 december en werkt alleen op orders boven de €10. Happy shopping! 

David Stegenga Fotografie
David Stegenga Fotografie

After workout

Na de workout kregen we een welverdiende lunch in Vondelpark3, het super leuke restaurant waar we de workout voor gedaan hebben. Misschien herken je het (als je net als ik een trouwe WIDM fan bent), wel van de finales van Wie Is De Mol.

Je kunt bij Vondelpark3 terecht voor hééél veel verschillende soorten eten. Zo vind je er een ruim assortiment aan taarten, ontbijtjes (denk aan granola, chia en oats!), sandwiches, salades en een ruime keus aan vegan & vegetarische gerechten. Oftewel: dit was alles wat we konden wensen na het harde sporten.

 

Bedankt Hunkemöller, FITCORPS en David voor de foto’s!

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *