Hunkemöller Glam Event

De maand december was gevuld met flink wat events, maar het event dat er voor mij uitsprong is toch wel het Glam Event van Hunkemöller. Met de code “HKMBBNIK” krijg je alvast 15% korting op jouw favo Hunkemöller items. 

Het Glam Event

Op een regenachtige maandag vond het glam event plaats: een event dat in het teken stond van de kerst/glam collectie van Hunkemöller. Het event vond plaats in een prachtige B&B in het centrum van Amsterdam: Villa Nicola. Een betere en stijlvollere plek, met tegelijkertijd een enorm huiskamer gevoel hadden ze volgens mij niet kunnen kiezen.

Gelukkig begon het event met de kans voor een touch-up bij een make-up artist en een haarstylist, want na alle regenbuien van die dag konden we dat allemaal wel gebruiken. Vervolgens was er de tijd om in de B&B de nieuwste glam collectie te shooten met alle Hunkemöller ambassadors en een fotograaf.

Na het “harde werken” kwam de onthulling van de laatste kamer in de B&B: de eetkamer. Hier stond een prachtige gedekte, lange tafel met aan het eind een kerstboom met natuurlijk de leukste Hunkemöller cadeautjes eronder. Het diner bestond uit (vooral) vegan hapjes en heerlijke wijnen.

De Glam Collectie

Met de glam collectie ben je helemaal klaar voor de feestdagen: van body tot kimono tot bh en ondergoed. De kleuren die centraal staan in deze collectie zijn zwart en rood en vooral kant zie je ook veel terugkomen. Op de foto draag ik de Kimono Satin Lace, helaas is de bralette uitverkocht. Deze was van de Doutzen Stories collectie.

Tot in 2020!

Dit event was een top afsluiting van het mooie jaar. Ik ben benieuwd wat 2020 te brengen heeft. Hopelijk wordt het weer een mooi jaar als Hunkemöller ambassador.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *