Hotspot Amsterdam – Pluk

Één van mijn favoriete gedeeltes van Amsterdam is de 9 straatjes. In de 9 straatjes vind je veel leuke boutiques, hotspots en vooral minder toeristen dan in de Kalverstraat. Pluk is een echte hotspot in de 9 straatjes en vind je zelfs in 2 straatjes.

Over Pluk

Pluk is inmiddels wel een begrip in Amsterdam, met twee 2 hotspots in Amsterdam, een online winkeltje en meer dan 89.000 Instagram volgers. “Pluk is er voor iedereen die houdt van healthy food en vrolijke mensen!” De ene hotspot vind je in de Reestraat, de ander op de Berenstraat. Het is maximaal 5 minuten lopen tussen de twee Pluk’s, dus als het druk is bij de één, kun je altijd doorlopen naar de ander. Beide locaties zijn elke dag geopend van 9:00 tot 18:00.
.
Bij Pluk kun je terecht voor lekkere sandwiches, bowls, salades en een goede bak koffie of een gezond sapje. Het menu vind je hier. Ook kun je leuke (woon)accessoires en cadeautjes kopen, deze vind je sindskort ook online, dus niet getreurd als je niet in de buurt van Amsterdam woont.

Coffee date

Samen met Lisa ging ik voor een koffie date (en een Instagram foto of course) naar Pluk. Voor de mensen die net als ik liever geen gewone melk drinken; bij Pluk kun je je koffie met alle soorten melk bestellen. Ook voor de niet-koffie-drinkers is er genoeg keus, van verse sapjes tot matcha lattes en homemade iced tea. We hadden allebei geen honger, maar ik wil zeker nog eens terug naar Pluk om de Acaï bowl te proberen. Ook qua eten wordt iedereen wel happy van Pluk, je kunt er namelijk van zoet tot hartig zo’n beetje alles vinden. Sandwiches, fruit- en pokébowls, salades en heerlijke ontbijtjes.

Daarnaast is de hotspot ook leuk om een cadeautje voor iemand of jezelf te kopen. Servies, paspoorthoesjes, haarclips, je vindt er van alles. Het interieur van Pluk is ook ontzettend huiselijk en gezellig, dus ik kan je zeker aanraden om eens langs te gaan en een dag door te brengen in de 9 straatjes.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *