Hunkemöller Bra Party

Mijn week begon goed met een enorm gezellige brunch en een #braparty! Het event was georganiseerd door Hunkemöller om de barparty actie te promoten = 3e bh gratis of 2e bh 50%. Benieuwd naar de brunch en mijn uitgekozen bh’s?

Frenchie Café Utrecht

Het event werd gehouden in een voor mij nieuwe hotspot: Frenchie Café Utrecht. Ik had vantevoren stiekem al even op hun Bra Party gekeken en ik was meteen enthousiast: red velvet pancakes, roze velvet banken, acaï bowls, unicorn cupcakes én marmeren tafels! Oftewel, als je Instagram waardig eten zoekt, dan kan ik je dit zeker aanraden!

We kregen een heerlijke brunch aangeboden in het café. Ik koos voor de acaï bowl, die echt enorm gevuld was. Ook de red velvet pannenkoeken en avocado toasts zagen er heerlijk uit. Daarnaast was het café speciaal voor de gelegenheid versierd met roze ballonnen, bh’s op alle spiegels en gigantische “bra party” ballonnen.

Links: Jayden
Rechts: Marilee

Bra Party

De Bra Party is gister van start gegaan in alle Hunkemöller filialen en online en zal 3 weken duren. Je krijgt de derde bh gratis of de tweede bh met 50% korting. En geen addertjes onder het gras, alle bh’s doen mee!

Lucky me: ik mocht 2 mooie setjes uitkiezen. Het eerste setje dat ik koos is Marilee: een niet voorgevormde beugel bh met enorm mooie kanten details, met een bijpassende string. Het andere setje dat ik koos is uit de luxere Noir lijn en heet Jayden. Ook dit is een niet voorgevormde beugel bh en hier koos ik een rio broekje bij. Beide setjes vallen goed op maat, maar toch kan ik je aanraden om af en toe even je maat te laten checken bij Hunkemöller, aangezien veel vrouwen met de verkeerde bh maat rondlopen!

De bra party actie maakt het enorm leuk om als je bijvoorbeeld een standaard nieuwe strapless bh nodig hebt, om jezelf dan te trakteren op een luxe setje dat je anders niet voor jezelf gekocht zou hebben!

 

Happy Bra Party!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *