Make-up sessie Bobbi Brown

Ik ga (bijna) niet zonder make-up de deur uit, maar eigenlijk heb ik géén idee wat ik allemaal doe of zou moeten doen. Daarom kreeg ik een make-up les bij Bobbi Brown bij de Bijenkorf en maakte ik meteen kennis met het merk.

Over Bobbi Brown

Bobbi Brown is in 1991 opgericht in New York door make-up artist Bobbi Brown met als doel om vrouwen hun innerlijke schoonheid te laten waarderen en verbeteren. Het merk wil vooral flatterende producten maken om vrouwen te geven wat ze willen: jezelf zijn en je voelen als jezelf, maar dan nét iets mooier en zelfverzekerder. In 1991 had Bobbi als doel om 100 lipsticks te verkopen in 1 maand, wat uiteindelijk gebeurde in 1 dag in een warenhuis in New York. Vanaf daar is het merk alleen maar gegroeid en inmiddels kun je het de Bijenkorf, Douglas en Ici Paris kopen. Het merk wil ook vooral benadrukken dat make-up voor iedereen is en dat je met de juiste producten zelfs zonder kennis binnen een paar minuten er prachtig uit kunt zien.

De producten van Bobbi Brown zijn echt ontworpen om zodat er voor ieder huidtype (vet, normaal, droog en erg droog) producten zijn. Ook voor echt iedere huidskleur en iedere ondertoon zijn er producten. Benieuwd naar jouw true match?  Klik dan hier.  Natuurlijk kun je ook langs de Bijenkorf, Ici Paris of Douglas gaan om je true match te bepalen!

Full Face Make-up session

Ik werd uitgenodigd om in de Bijenkorf een full face make-up session te ondergaan, wat ongeveer 45 minuten zou duren. Zo’n afspraak kost normaal €75, maar het fijne is dat je dit geld meteen in Bobbi Brown producten mag steken. Zo kun je bijvoorbeeld als je foundation en blush op zijn, je helemaal op laten maken en vervolgens mooi opgemaakt je foundation en blush betalen voor precies hetzelfde geld! Het voordeel van deze make-up session is, is dat je kennis maakt met producten die je misschien zelf niet snel zou kopen of producten waar je zelf niet zou weten waar je het zou moeten aanbrengen. Ook word je geholpen met de perfecte concealer, foundation en producten voor je huid te vinden. Je mag continu met een spiegeltje mee kijken, zodat je zelf alles goed thuis na kunt doen. Daarnaast wordt er een heel formulier ingevuld met welke producten in welke kleuren er gebruikt zijn, zodat je precies later terug kunt kijken wat jouw perfecte kleur is of welke creme bij jouw huid past.

Alle producten die gebruikt waren voor mijn “look”

Van de sessie heb ik enorm veel geleerd én mn make-up zat prachtig! Ik weet inmiddels dat ik een fel roze concealer nodig heb voor onder mijn ogen, hoe bizar ook, om de “blauwe” plekjes onder mijn ogen te camoufleren en welke producten er goed zijn voor mijn droge huid. En niet geheel onbelangrijk zowel de foundation als de gezichts verzorgingproducten van Bobbi Brown ruiken echt heerlijk en de producten zijn parabenen vrij, sulfaten vrij, gluten vrij en vegan.

Wil je dit zelf ook een keer? Maak dan wel echt een afspraak!

 

Kende jij Bobbi Brown al?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *