Image Skincare Experience Center

Ik heb altijd wel geweten dat ik een droge huid met rode plekjes heb, maar na de huidanalyse bij Image Skincare Experience Center in Haarlem weet ik bijna alles over mijn huid. Zo was er te zien of mijn huid veel schade overgehouden heeft aan de Australische zon, hoe droog mijn huid nu echt is en of ik al aan de anti rimpel crème moet. Benieuwd?

Image Skincare

Niet schrikken als je nog nooit van Image Skincare gehoord hebt, dit komt namelijk omdat het merk niet bij je lokale drogist te koop is. Het merk focust vooral op het oplossen van huidproblemen en het creëren van producten voor ieder huidtype en daarom vinden zij het niet verstandig dat je zomaar zonder advies hun producten kunt kopen. Door middel van een kennismakingsbehandeling met een huidprofessional kun je er achter komen welke producten jij nodig hebt en wat voor behandelplan daar eventueel bij past. Als je al weet welke producten bij jouw huid passen, dan kun je ze wel online (na)bestellen.

Image Skincare wordt inmiddels wereldwijd verkocht. Er zijn 14 productlijnen die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke huidproblemen en huidverbeteringspunten. De producten van IMAGE Skincare worden ontworpen voor dermatologen, huidtherapeuten, huidspecialisten, schoonheidsspecialisten en artsen. Combineren van producten én productlijnen is belangrijk en advies is hierin de cruciale factor voor succes. Alle producten zijn sulfaat vrij en niet getest op dieren!

Mijn Behandeling

Ik ging langs bij het Image Skincare Experience Center in Haarlem voor een kennismakingsbehandeling. Veel meer dan een ontspannende gezichtsbehandeling en een lekker masker had ik eigenlijk niet verwacht, maar dit bleek totaal niet waar de behandeling om zou draaien. Bij binnenkomst kreeg ik een bakje koffie aangeboden en daarna begon eigenlijk een lang “praatgedeelte”, Amber begon mij allerlei vragen te stellen over mijn huid, gezondheid etc etc, om zo 100% te weten waar ze mee te maken had. Dit had ik nog nooit echt meegemaakt, maar het voelde wel meteen goed dat ik zeker wist dat alles aan mijn huid aangepast zou worden.

Vervolgens werd er door middel van een apparaat (wat ik nog noooooit eerder gezien had) een huidanalyse gemaakt. Het apparaat maakt een paar foto’s van je huid, allemaal met een andere “kleur” licht op je huid. Zo is op de ene foto te zien of je huid beschadigd is door de zon, op de volgende foto te zien of je veel rimpels hebt en hoe je poriën eruit zien, op een andere foto is te zien of je huid vet of juist droog is en de foto die mij het meest verbaasde: de toekomst foto. Deze foto laat zien hoe je huid er over een aantal jaar uitziet als je niets verandert. Aan de hand hiervan bepaalt de huidspecialist de behandeling.

Linkerhelft van mijn gezicht: “de toekomst” – Rechterhelft van mijn gezicht: Nu
Aan de onderkant kun je alle “gekleurde” foto’s zien

Vooral zonbeschadiging en roodheid waren overduidelijk te zien op mijn foto’s, mijn huid is erg gedehydrateerd en ook heb ik dus meer zonbescherming nodig. Amber besloot bij mij de “The signature facelift” peeling te doen, met een basis van vitamine c die de huid juist sterk maakt, kalmeert en verstevigt. De peeling heeft flink getinteld op mijn gezicht, wat betekent dat het enorm goed gewerkt heeft.

Ik ging het Image Skincare Experience Center uit met mijn eigen skin paspoort en een enorm glimmende en zachte huid. Over 2 weken heb ik weer een afspraak, om te gaan voorkomen dat mijn huid eruit gaat zien zoals op de “toekomst foto” van de huidanalyse. Ook heb ik 5 producten meegekregen die ik thuis dagelijks moet gebruiken. ’s Avonds is mijn routine: mijn gezicht wassen met de Ormedic – Balancing Facial Cleanser ,het Iluma – Skin Lightening Serum erop smeren en als laatste de Vital C- Hydrating Repair Crème erover. ’s Ochtends is mijn routine bijna hetzelfde, alleen smeer ik in plaats van de Vital C- Hydrating Repair Crème de Prevention + – Hydrating Moisturizer SPF 30 op mijn gezicht.

De behandeling is nu bijna een week geleden en mijn huid lijkt inderdaad een stuk minder rood en een stuk minder droog. Daarom ben ik erg benieuwd wat de verdere behandelingen gaan uithalen!

Wil je ook graag een kennismakingsbehandeling? Je kunt een afspraak maken via de  online afspraakmodule. Natuurlijk kun je ook bellen op nummer 023 – 2050 816 of een e-mail sturen aan experience@imageskincare.nl.

 

I’ll keep you posted on the results!

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

  1. Hoi Nikki! Toffe review over Image Skincare!
    Wij werken zelf ook al iets meer dan een jaar met deze exclusieve salonproducten!
    Bij ons kan je steeds terecht met concrete vragen. Onze klanten kunnen eventueel via http://www.bothcos.com even een foto doormailen zodat we steeds op zoek gaan naar de beste producten, op het juiste moment! Een huid verandert nl. continu onder verschillende invloeden, zowel van binnen (hormonaal, voeding..) als van buitenaf (winter/zomer)en dan is het van belang om hier een correct antwoord op te bieden. Image heeft inderdaad heel wat lijnen die voor ieder wel de ideale oplossing biedt én hun HusH&HusH lijn zorgt van binnenaf voor die extra boost! Groetjes Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *