Jord Wooden Watch

Het is Valentijnsdag en voor de mensen die net als ik single zijn: een cadeautje voor jezelf is minstens net zo leuk! Mijn laatste cadeautje was een houten horloge van JORD. Lees verder om kans te maken op shoptegoed ter waarde van $100 en een code voor 10% korting!

Over Jord

JORD is een horlogemerk dat bekend staat om zijn handgemaakte houten horloges.  Om de horloges zo uniek en bijzonder mogelijk te maken, maken ze gebruik van 13 verschillende soorten hout. Daarnaast kun je er voor kiezen om sommige modellen te laten graveren, sowieso kun je standaard de doos laten graveren. Leuk als cadeautje voor jezelf of een vriend/vriendin.  Voordat je een JORD horloge gaat bestellen moet je wel even je pols opmeten, de horloges worden namelijk passend gemaakt. JORD verzendt horloges wereldwijdgratis en je hebt hem met 2-3 weken in huis.

Mijn horloge

Ik bestelde de Zebra & Ivory watch uit de Cassia collectie. De cassia horloges zijn te koop in 4 kleurencombinaties: donkerblauw, rosé, bruin met een donkere plaat en bruin met een lichte plaat. Alle 4 de horloges kosten $199. Je kunt zowel de doos als dit horloge laten graveren. Het zebra & ivory horloge wat ik koos, zoals de naam al doet vermoeden, is gemaakt van zebra hout.

Ik vind vooral de wijzerplaat en de romeinse cijfers van het horloge enorm gaaf. Het horloge is een echte eye-catcher en kun je zo’n beetje bij iedere outfit wel matchen. Daarnaast is het doosje waar je hem in ontvangt al een cadeautje opzich.

Give-away en korting

Wil jij kans maken op shoptegoed ter waarde van $100? Klik dan hier en vul even je info in! Het kost je maximaal 1 minuut en ben je niet de gelukkige winnaar, dan ontvang je in ieder geval een code voor 10% korting.

 

 


Wooden Wrist Watch

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *