Stronger – Jamaica

Ik ben inmiddels weer redelijk gesetteld in Sydney en daar hoorde natuurlijk ook het vinden van een sportschool bij. Mijn eerste personal training sessie deed ik in een outfit van Stronger.

Over Stronger

“We ervaren allemaal grote levensgebeurtenissen die ons ertoe zetten om sterk te zijn en ons te motiveren om nooit op te geven. Wij hopen dat het dragen van STRONGER je inspireert en helpt bij een actieve en zelfverzekerde levensstijl. Onze collectie is een eerbetoon aan de ingebouwde kracht achter elke vrouw.”

Stronger is een Zweeds merk wat inmiddels enorm bekend is wereldwijd. Zo hebben ze inmiddels meer dan 160.000 volgers op Instagram en veel trouwe fans over de hele wereld. Het merk staat bekend om zijn matching outfits, zo kun je sportleggings, bh’s, tops, jasjes en zelfs accessoires met dezelfde leuke prints shoppen.

Bestellingen worden wereldwijd verzonden en de verzending is gratis bij een bestelling boven de €100. Ik had mijn bestelling na 4 werkdagen in huis toen ik naar Nederland bestelde en na 5 werkdagen in Sydney. De levertijd is 2-5 werkdagen.

Ik heb inmiddels al 3 sport outfits van het merk en heb er dan ook 2 meegenomen in mijn koffer naar Australië. Lees hier meer over mijn andere sets.

De set

De sportbh en bijpassende legging die ik draag zijn van de nieuwe Stronger Nature lijn en heet Jamaica. De bh en legging hebben een vrolijke oranje/blauwe kleur, waarmee je zeker opvalt als je in de sportschool loopt. Ik draag de set veel in Sydney op dit moment, omdat het hier zomer is en ik de print daar fantastisch bij vind passen.

De bh kost €38 en is te koop in 17 fantastische printjes. Hij is te dragen voor niet zware tot medium sporten zou ik zeggen, aangezien het voor mij in ieder geval niet slim is om er enorm mee te gaan springen. De bh sluit wel fijn aan en zit heerlijk. Ik draag een maat M.

De leggings kosten € 69 en zijn te koop in dezelfde bijpassende 17 prints! Zoals je vorige keer al kon lezen (hier!) ben ik erg blij met de leggings, omdat ze high-waisted zijn en dit ook blijven tijdens het sporten. Het is de eerste legging die ik tijdens het hardlopen of tijdens het doen van squats niet één keer hoef op te hijsen. Ik draag de legging ook in een maat M.

Alle foto’s zijn gemaakt na mijn personal training sessie in Fitness First in Sydney.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *