Anita Sixpack sportbh

De Anita Sixpack sportbh dankt zijn naam aan het feit dat hij 6 speciale features heeft. Ik heb de sportbh onder verschillende omstandigheden en tijdens verschillende trainingen getest. Benieuwd?

De 6 features

1. Comfortabele schouderbanden

De bandjes zouden zo ontworpen moeten zijn dat je geen last hebt van snijdende bandjes of drukpunten. Dit is inderdaad het geval, ondanks dat de sportbh erg strak zit (wat ook de bedoeling is voor goede support), zit hij erg comfortabel en heb je na het dragen geen last van je schouders.

2. Ultralichte netstof

De sportbh is te koop in de maten AA t/m H, omvangsmaten 65 tot 95, om de bh zowel ademend als ondersteunend te maken voor ieder borsttype is er gebruik gemaakt van ultralichte netstof. Ik weet natuurlijk niet hoe hij bij andere mensen met andere cupmaten zit, maar ik vind de bh erg fijn zitten. Ook kun je hem makkelijk klein oprollen in je koffer en weegt hij bijna niets, handig als je net als ik je sportbh meeneemt op reis!

3. Zachte ondercupband

De ondercupband is net als de rest van de bh zacht en soepel en enorm luchtdoorlatend. Hoe zwaar en intensief je work-out ook is, de bh zal ervoor zorgen dat je huid zo droog mogelijk blijft. Ook vind ik het enorm fijn dat de band niet omklapt tijdens het sporten.

4. Inside out

Dankzij de netstof, zachte ondercupband en triangelvorm wordt de cup geventileerd, wat een  een uitstekende vochtigheidsregulering zou moeten garanderen. “Het netmateriaal is superlicht en ademend. Het transpiratievocht wordt naar buiten weggevoerd en je huid blijft bij het sporten aangenaam droog.” Een beetje hetzelfde als voordelen 2 en 3, maar hierdoor zeker niet minder waar! De bh blijft zelfs na een HIT (High Intensity Training) aangenaam droog.

5. Perfecte compressie

In de bh zit een schuimschaal, de “DeltaPad”, die speciaal ontwikkeld werd voor de ANITA bh. De schaal zorgt ervoor dat je borst een mooie vorm houdt en je je tepel niet door de bh heen kunt zien. Dit vind ik echt een groot voordeel van de bh, aangezien hoe steviger de sportbh vaak is, hoe anti-sexy ze er tegenwoordig uitzien. Deze bh geeft met of zonder sporttop eroverheen gewoon een mooi decolleté en je hoeft je niet meer te schamen als je even in je sportbh loopt!

6. Ademende schuimschalen

“De schaal is van een dun materiaal vervaardigd en is aangenaam licht op de huid te dragen. Vlakke naden voorkomen drukpunten of schuurplekken op de huid.”

Meer info

Anita heeft zelfs de ISPO Award Gold Winner 2017 gewonnen met de nieuwe sportbeha. De BH is te koop in de maten AA t/m H, omvangsmaten 65 tot 95 en kost € 72,95. Hij is te koop in het zwart, wit, roze en blauw/oranje. Naast sportmode verkoopt ANITA ook lingerie en badmode. Klik hier om de shop te vinden die het dichtst bij jou in de buurt is. Je kunt de bh onder andere hier online bestellen.

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *