OTTO – sport musthaves

Één van mijn new year resolutions was om wat meer tijd buiten/in de sportschool door te brengen en daar hoort natuurlijk een passende (en fashionable) outfit bij. Of het nu fitness, hardlopen, tennis of Bootcamp is, OTTO heeft voor iedere (sport) gelegenheid wel iets!

Mijn 2 favo sportmerken zijn Nike en Adidas en daarom ga ik vandaag mijn top 3 must-have sportitems met jullie delen.

1. Mijn sportschoenen

De schoenen waar ik meestal op naar de sportschool ga, mee wandel of mee hardloop zijn de Nikes Flex Run 2016. Deze schoenen hebben dan ook een plekje in mijn koffer naar Australië verdiend. Dat de schoenen uit 2016 komen, zegt al hoe fijn ik ze wel niet vind. De schoenen zijn bedoeld om mee hard te lopen, maar aangezien ik ook vaak aan hardlopen in de sportschool doe, draag ik ze dan ook. Daarnaast zijn het fijne schoenen voor lange wandelingen.

2. Fashionable legging

Een goede legging vind ik echt een must; aangezien het continu afzakken van mijn broek tijdens een oefening echt mijn hele mood kan verpesten. De leggings van Adidas en Nike zijn er in allerlei leuke printjes, maar een goede basic zwarte  mag niet ontbreken. Het fijne aan deze leggings is, is dat je er echt bijna jaren mee vooruit kunt.

3. Don’t forget the socks!

Het lijkt misschien heel onbelangrijk, maar goede sportsokken zijn van groot belang.  Een sportsok beschermt niet alleen je voet, het zorgt ook voor ondersteuning en comfort tijdens het sporten. Nu hoef je natuurlijk geen gigantische skisok te dragen tijdens het hardlopen, maar een korte sportsok van bijvoorbeeld Nike helpt al enorm.

 

Wat zijn jouw sport essentials?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *