L’oreal Paris Christmas Essentials

Van L’oreal / Elnett kreeg ik een Ready for Christmas pakket opgestuurd. Vandaag vertel ik meer over deze must have producten voor de feestdagen.

In het pakket zaten de volgende items:

Met de satin haarlak van Elnett was ik al bekend, ik vind het namelijk echt één van de weinige haarlakken die je haar niet hard of on-uitkambaar maakt. De haarlak doet waar hij voor bedoeld is: je haar in model houden, zonder hierbij nadelige bijkomstigheden te hebben. Erg fijn dat de Elnett Satin Luminize een 75ml spuitbus is, en dus makkelijk mee te nemen! De Elnett Crème de Mousse Volume is nieuw dit jaar, dit is een combinatie van de fixatie van een mousse en de verzorging van een zachte crème , om net dat beetje extra volume te creëren.

img_0216

L’oreal heeft speciaal voor de feestdagen wat leuke giftsets samengesteld (limited edition dus!), waarmee je verschillende looks kunt creëren. Het setje wat ik ontving is de Extravaganza goed Fatale set, bestaande uit:

  • Volume Million Lashes Fatale mascara (full size!)
  • 3 color riche lipsticks
  • 1 bronze powder
  • 4 ombres extravaganza oogschaduws

Hierboven zie je de foto van de swatches van de lipsticks (links) en de oogschaduws (rechts). Vooral de lipsticks bevallen mij erg goed; het zijn 3 kleuren die ik normaal waarschijnlijk nooit gekocht zou hebben, maar die echt prachtig zijn. De lipsticks zijn enorm goed gepigmenteerd en voelen enorm zacht aan je lippen. De lichte glans vind ik ook erg mooi.

img_0223

Bedankt L’oreal en Elnett voor het Christmas ready maken! Ik ben enorm blij met alle producten en weet inderdaad zeker dat ik klaar ben voor de feestdagen.

 

Ben jij al Christmas ready?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *