Happy new hair

In de zomer vind ik het wel mooi om mijn haar wat lichter te laten verven en in de winter heb ik het liever wat donkerder. Gister was de dag waarop mijn haar terug ging naar donker én donker is het zeker! Bedankt SOKO!

Misschien heb je laatst het artikel over mijn haar routine al gelezen, waarin ik vertel dat ik mijn haar bijna dagelijks stijl. Door de blonde plukjes die ik tot gister had en het stijlen leek mijn haar vaak doder/drogen dan het daadwerkelijk was, ook dat was een reden dat ik graag terug wilde naar donkerbruin.

img_0160

Voor mijn afspraak had ik al even op Pinterest wat inspiratie op gedaan en kwam ik tot de conclusie dat “dark chocolate brown hair” de kleur voor mij zou worden. Voorbereid met wat voorbeeldplaatjes ging ik naar mijn kapper: SOKO kappers in Zaandam.

Ik heb 2 uur in de salon gezeten inclusief knippen, föhnen en stijlen. Ik ben enorm blij met het resultaat, vind de kleur prachtig en natuurlijk staan bij mijn huid en wenkbrauwen. Voor mijn familie en vrienden is het nog wel even wennen en als ik soms zelf in de spiegel moet ik ook nog even wennen.

img_0170

Op bovenstaande foto kun je mijn haarkleuren van de afgelopen 1 tot 2 jaar zien, allemaal gedaan door SOKO kappers in Zaandam. De salon is gevestigd op de Westzijde in Zaandam en is hierdoor prima te bereiken met de auto of het OV. Afspraken kun je maken door te bellen naar 075 – 6122320. Het artikel over mijn vorige afspraak kun je hier lezen.

 

Wat vind jij van mijn nieuwe haar?

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *