Merci Handy

Gistermiddag was ik bij de launch van Merci Handy. Een Frans merk dat nieuwe frisse, effectieve en handige producten maakt. Het merk zal binnenkort ook in Nederland bij Ici Paris XL te koop zijn. Ik mocht alvast de face mist en hand cleansing gel testen!

Het event vond plaats in het Volkshotel in Amsterdam, vlakbij het metrostation van de Wibautstraat. Gelukkig hadden we mooi weer, waardoor het event plaats kon vinden op een dakterras van het hotel.  Hier stond al een tafel (enorm leuk versierd) klaar met naambordjes voor iedere influencer die zou komen. img_6815

Merci Handy biedt eenvoudige, innovatieve cosmetica producten die niet mogen ontbreken in de vrouwelijke handtas. Zo zullen deze face mists en hand cleansing gels binnenkort te koop zijn en zijn ze bijvoorbeeld ook kleine handige tandenborstels aan het ontwerpen. De face mist zal in 3 geuren te koop zijn: Chill out (mint & groene thee), hello sunshine (monoï bloem) en flower power. Mijn favoriet is de hello sunshine, deze doet mij echt denken aan vakanties. Chill out is multifunctioneel, de geur ruikt namelijk enorm fris en vind ik daardoor ook geschikt voor mannen! Flower power vind ik persoonlijk iets te zoet.

img_6817

De hand cleansing gels zullen er in 6 varianten komen: Coco Rico (kokosnoot), Chérie Cherry (kers), Black Vanilla (vanille),  Flower Power, Lollipop en Oh My Lemon (citrus). De face mists zullen rond de 5 euro kosten en de hand cleansing gels rond de 3 euro. Alle producten zijn niet op dieren getest!

img_6816
Ik heb de face mists en de hand cleansing gels meteen in gebruik genomen. Vooral de face mists vind ik erg fijn, op een lange schooldag of na het sporten werkt het écht verfrissend en het maakt mij ook een beetje wakker. Dankzij de kleine, kleurrijke verpakkingen zijn ze perfect in je handtas.
Kende jij Merci Handy al?

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

  1. Ik heb er zelf nog nooit van gehoord maar het klinkt heerlijk voor op reis. Is het tevens een natuurlijk merk of helemaal niet?

  2. Ik geloof niet perse 100% natuurlijk! In ieder geval niet op dieren getest en vooral natuurlijke producten gebruikt XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *