Azuka Patches T-shirt

Ik ben een grote fan van it-shirtjes en it-sweaters, omdat de items enorm veelzijdig zijn en hierdoor eindeloos te combineren zijn. Mijn nieuwe it-shirt met patches bestelde ik bij Azuka.nl. Gister had ik het shirtje aan tijdens het shoppen in Utrecht. Benieuwd hoe ik het shirtje combineerde?

img_6904

Azuka.nl is een Nederlandse webshop met een hoop it-shirts en it-sweaters voor een betaalbare prijs. Alle sweaters en shirts drukken zij zelf, hierdoor wordt alles snel geleverd en zijn sommige kledingstukken zelfs customizable. Op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis én de verzending binnen Nederland is gratis!

Mijn nieuwe t-shirt heet het New York City Patches shirt en is te koop in het wit en blauw. Ze kosten € 39,95. De webshop heeft 141 t-shirts met onder andere patches, quotes, en leuke plaatjes. Alle t-shirts vallen normaal, ik heb dan ook gewoon een maat M besteld.

img_6906

Het t-shirt heb ik gecombineerd met een zwarte broek van de Zara, een rood tasje van Tommy Hilfiger en schoenen van Kenzo. Qua sieraden draag ik twee kettingen van Zag Bijoux, een armband van Amen, een armband van Super Stylish en een TW Steel horloge.

 

Wat vind jij van mijn outfit?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *