Quiz Suede Cut Out Shoes

Nieuw seizoen; nieuwe excuus om te shoppen. Quiz Clothing is een webshop die ik nog niet zo lang geleden vond via Instagram. Bij de shop bestelde ik een paar lace-up hakken en een bodysuit. Vandaag vertel ik meer over Quiz Clothing en mijn suede lace-up hakken.

315697

Quiz Clothing is een webshop uit het Verenigd Koninkrijk, maar gelukkig verzendt de shop ook naar Nederland. De shop heeft meer dan 90.000 volgers op Instagram en de kleding is dan ook erg bekend onder engelse celebs. In Nederland is de shop nog niet heel erg bekend. De verzendtijd naar Nederland is 3-8 werkdagen en je betaalt £5.95 = 6,87 euro verzendkosten bij een bestelling onder de  £25 = 28,87 euro, daarboven is de verzending gratis.

img_6953

De schoenen die ik bestelde heten Black Faux Suede Cutout High Ankle Boots. De schoenen hebben een open achterkant en voorkant en zijn dicht te maken door middel van touwtjes. Door de blok hak zitten de schoenen heerlijk en is het makkelijk om er een tijdje op te lopen. De schoenen kosten £32.99 = 38,10 euro. Als je deze schoenen bestelt, heb je dan ook geen verzendkosten meer! De schoenen vallen normaal, maar je moet wel even de maattabel bekijken, want je bestelt in UK maten. Zo heb ik een maat 6 besteld en staat dit gelijk aan maat 39. De rok die ik aan heb is van Josh V, volgende week show ik het bodysuit van Quiz die ik hierbij droeg.

 

Wat vind jij van mijn schoenen?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *