Shoplog Zara & Kiko

“Saturday is for shopping”, daarom ging ik afgelopen zaterdag winkelen in Amstelveen. Vooral bij de Zara en Kiko ben ik goed geslaagd. Benieuwd naar wat ik geshopt heb?

img_6983

Mijn Kiko poeder was op, dus eigenlijk ging ik alleen voor een nieuwe poeder naar de winkel. Natuurlijk bleef het daar niet bij en kwam ik ook met een 3D Hydra lipgloss in de kleur Chestnut (7,90 euro) en een take it all beauty kit thuis. Deze beauty kits zijn nu in de sale, dus als je deze ook wilt zul je snel moeten zijn! In de kit zitten 3 oogschaduws, bronzer, blush, oogpotlood en 2 kleine kwastjes. Deze kost nu 9,90 euro. De poeder die ik kocht heet Weightless perfection wet and dry powder foundation en kost 13,90 euro.

img_6984

Bij de Zara was ik eigenlijk nergens naar op zoek, maar voor de goedkope basics van de Zara zwicht ik altijd. Zo kocht ik deze mooie zwarte slimfit cropped top (19,95 euro) met bijpassende slim fit rok (17,95 euro). Deze set is ook te koop in aubergine. img_6980

Ik ben gek op coltruien en kleding met streepjes, daarom kon ik deze trui van 12,95 euro niet laten hangen. De trui is van een erg dun stofje en schijnt hierdoor ook een beetje door, ideaal voor de warmere herfstdagen van dit moment. De trui is ook te koop in het zwart, donkerrood en grijs gemêleerd.

img_6982

Bij de kassa kwam ik deze kleine shopper nog tegen. De tas is net wat groter dan het gemiddelde schoudertasje en toch wat kleiner dan de gemiddelde shopper. Hierdoor vind ik de tas ideaal voor een dagje shoppen of een dagje weg, er is namelijk precies genoeg plek voor bijvoorbeeld je camera, een flesje water en je portemonnee. Ook zit er een lang hengsel bij de tas, waardoor je hem alsnog om je schouder kunt doen. De tas kost 19,95 euro en is ook te koop in het bordeaux.

img_6981

Amstelveen vind ik een gezellige winkelstad met niet teveel drukte en toch een hoop gezelligheid, zeker een aanrader dus! Mijn aankopen ga je vast nog terug zien als make-up look of outfit op mijn blog/Instagram.

 

Heb jij je zaterdag gebruikt om te shoppen?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *