Quiz Black Bardot Frill Bodysuit

Bodysuits zijn weer helemaal terug in de mode, zelfs nu de herst/winter op komst is kun je ze zeker nog dragen. Een bodysuit met een turtleneck is bijvoorbeeld perfect voor de winter, terwijl mijn nieuwe zwarte off-shoulder bodysuit ideaal is voor een avondje uit. Ik shopte de body bij Quiz Clothing.

Vorige week kon je mijn suede cut-out hakken van Quiz al zien, vandaag show ik de rest van mijn outfit. Bovenop de JoshV rok droeg ik namelijk de Quiz bodysuit en een H&M hoedje. De bodysuit kost £16.99 = ongeveer 19,72 euro. De maten zijn een tikkeltje anders dan we in Nederland gewend zijn, dus ik raad je aan jezelf even op te meten en dan de maattabel te raadplegen, dan weet je zeker dat het gaat passen! De body is ook te koop in het creme.

314393-1

De body is gemaakt van 95% Polyester en 5% Elastane, deze stof zit erg lekker en vormt zich mooi naar je lichaam. Hierdoor vind ik de body ideaal op een skinny high waisted jeans of een strakke rok, zoals ik hem op de foto draag. Aan de onderkant van de bodysuit zitten drukkertjes, dus je hoeft niet de hele body uit te doen als je naar het toilet moet.

quiz

Quiz Clothing is zoals ik al zei een webshop uit het Verenigd Koninkrijk, maar gelukkig verzendt de shop ook naar Nederland. De shop heeft meer dan 90.000 volgers op Instagram en de kleding is dan ook erg bekend onder engelse celebs. In Nederland is de shop nog niet heel erg bekend, vind ik nog een voordeel, zo heb je weer eens iets anders dan anderen! De verzendtijd naar Nederland is 3-8 werkdagen en je betaalt £5.95 = 6,87 euro verzendkosten bij een bestelling onder de  £25 = 28,87 euro, daarboven is de verzending gratis.

 

Ben jij fan van bodysuits?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

  1. Ik ben zeker fan! Heb er tien in mijn kast liggen haha! Ik vind dat je deze echt super leuk gestyled hebt 🙂

    xx Esmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *