E-polette

Telefoons, laptops en alle andere beeldschermen waar we de hele dag op kijken bevatten blauw licht. Dit blauwe en kunstmatige licht is schadelijk voor onze ogen. Polette heeft de e-polette bril op de markt gebracht, een bril die 40% van het blauwe licht wegfiltert. De bril zou vermoeide ogen en migraine moeten voorkomen. Ik vertel je mijn mening en geef een 15% kortingscode!

De e-polette brillen bevatten dus speciale glazen die het blauwe licht een beetje wegfilteren. Hierdoor ziet je beeldscherm er ook iets bruiner uit met de bril op, na een tijdje met de bril op zie je dit niet meer. Helaas zijn de brillen nog niet op sterkte te koop.  img_7128-jpg

Ik merk dat als ik de bril heb opgehad, ik inderdaad een stuk minder last heb van hoofdpijn of moeie ogen. Ook hoef ik een stuk minder naar mijn bril op sterkte te grijpen, wat ik ook zeker een + vind.

img_7127-jpg

Het model dat ik heb heet de E-rubis en is nu te koop in het zwart en bordeaux, de bruinige kleur die ik heb is helaas uitverkocht. Deze kost € 44,99. De kortingscode voor 15% korting is geldig op alle e-polette modellen en de code is dan ook “epolette” . De code is geldig tot en met 9 oktober!

img_7129-jpg

Polette verkoopt behalve de e-polette brillen, ook zonnebrillen en brillen op sterkte. Klik hier om mijn hele collectie te zien. Mocht je de keuze te groot vinden op de Polette website, dan kun je er ook voor kiezen om langs de winkel in Amsterdam (Kinkerstraat 288) te gaan. Hier kun je alle brillen passen, een gratis oogtest doen en natuurlijk advies krijgen. Door middel van de QR technologie kun je daarna de juiste bril online bestellen. De verzending van een bril duurt ongeveer 12 werkdagen.

 

Hoe bescherm jij je ogen?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

  1. Daar ben ik ook zoo benieuwd naar! Zou hem ook graag wel eens willen uitproberen, maar ik weet niet of de modellen die ze hebben mij staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *