Josh V Sample Sale

Eén van mijn favoriete kledingmerken: Josh V, doet jaarlijks haar sample sale in een dorpje vlakbij. Tijdens een sample sale worden oude collecties met flinke kortingen verkocht; flink inslaan dus! Benieuwd naar mijn aankopen?

img_7221

Dit was de derde sample sale die ik van Josh V bezocht heb en deze was ook meteen het best geregeld. Zo waren er toiletten naast de rij gezet en waren er naast de rekken met kleding, ook lege rekken, zodat je hier even rustig kon passen. Er waren meiden om je te helpen met het zoeken van items en alle prijzen/collecties waren duidelijk aangegeven.

img_7216

De sample sale heeft iedere keer plaatsgevonden in een soort loods in West-Knollendam, prima te bereiken met de auto (en gratis parkeergelegenheid) en het ov, Josh regelt namelijk pendelbussen die je vanaf het station voor de deur afzetten. De sale duurde van 10:00-16:00. Gelukkig was ik om 10:00 meteen binnen en heb ik alles gevonden wat ik wilde hebben!

img_7217

Veel sample sales zijn in Amsterdam en dan vind ik het niet de moeite om vroeg heen te moeten reizen en in de rij te staan, maar gelukkig doet Josh het al jaren op deze locatie. Het loont om naar de sample sales te gaan, want de kortingen zijn bijna bizar.

img_7219

“Because I bought it on sale I actually made money, right?”

 

Ga jij wel eens naar sample sales?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

8 reacties

 1. Ik ben nog nooit bij sample sales geweest, maar het klinkt wel tof! Waar vind je dat soort informatie?

  Wat een prachtige aankopen trouwens. Benieuwd hoe ze je staan!

  Liefs Sylvia

 2. Bij Josh V en Supertrash is het meestal via de e-mail, zodat het niet te druk wordt. Bij andere/grotere merken wordt er vaak een Facebook evenement aangemaakt. Bedankt! Ben er ook erg blij mee XX

 3. Alle shirts waren bijvoorbeeld 5 of 10 euro, alle jassen 40 euro en alle sweaters 30. Alles wordt per categorie geprijsd! XX

 4. Oke, ik ben dus officieel jaloers!! Volgende keer ga ik met je mee, vooral die witte top met lange mouwen en die dan uitloopt. Ik had hem al normaal willen bestellen in het zwart maar die was zo snel uitverkocht! En die schoenen, geweldig! Super leuke aankopen heb je gedaan

 5. Hoi Nikki,
  Zelf ben ik ook erg fan van Josh V, ook ben ik geabonneerd op de nieuwsbrief. Alleen tot nu toe heb ik alleen bericht gehad van de sample sale in Amsterdam en Breda. Ben je geabonneerd op een andere nieuwsbrief?
  Groetjes Quincy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *