Beautybox/Healthbox event

Vorige week vond het najaarsevenement plaats van Beautybox en Healthbox: twee boxen die je maandelijks thuis kunt ontvangen. Ik had nog geen ervaring met beide boxen en daarom was ik blij met de uitnodiging. Het event vond plaats in de hallen in Amsterdam.

Samen met Marieke en Lisa ging ik naar het event, wat enorm gezellig was. Bij binnenkomst kregen we allerlei gezonde hapjes en drankjes, waarvan een hoop dingen nog echt lekker waren, zoals de nieuwe Aspire Mango/Lemonade. img_7242Hierna kregen we een seminar van twee SEO(search engine optimalization)-specialisten, enorm interessant en natuurlijk erg handig voor alle influencers aanwezig. Waar het echt om draaide, waren de healthbox en beautybox van aankomende maand, waar we alvast een voorproefje van kregen. De healthbox van aankomende maand zal samengesteld zijn door Fanatiek.  Deze box is hier te bestellen, twijfel je nog om de box te bestellen? Houd dan mijn blog in de gaten, want binnenkort review ik deze box.

img_7241

Natuurlijk gingen we niet met lege handen naar huis, we kregen namelijk een gigantische goodiebag mee, met (of course!) beauty & health producten. Ik ga alle producten op mijn gemak testen en als er iets tussen zit waar ik enthousiast van word, dan komt het natuurlijk op mijn blog!

img_7243-jpg

Op het event heb ik de allerlekkerste chocola ooit geproefd, namelijk de Crispy Cookie (caramel & zeezout) van Hands off my chocolate. Deze repen zijn in alle supermarkten in Nederland te koop én nog leuker, ik mag binnenkort 3 repen weggeven!

Heb jij ervaring met de health en/of beauty box?

Misschien vind je dit ook leuk:

4 reacties

  1. Ik ken beide boxen van naam en ik heb de health box ook eens geprobeerd. Leuke inhoud toen en zeker bruikbaar. De beautybox zou ik zelf ook wel eens willen proberen, past zeker bij mij!

  2. Yessss, we hebben het echt gezellig gehad op het event! Super leuk om jou en Mariek te ontmoeten. Helemaal leuk, het event en de goodiebag natuurlijk ook:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *