Minimalistic Earparty

Ik ben gek op zilveren minimalistische sieraden, maar om iedere dag andere oorbellen in te doen vind ik teveel moeite. Daarom draag ik het liefst kleine oorbellen waar ik alles mee kan doen, zodat ik ze in kan houden. Mijn nieuwste aanwinsten zijn van het merk Karma.

img_9979

Karma werd eerst vooral bekend door de double dots, de oorbel met een dot aan de voorkant en achterkant van je oor, maar inmiddels hebben ze hun oorbellen collectie flink uitgebreid. Online is de keus niet erg groot, maar geloof mij; bij een juwelier die Karma verkoopt is de keuze echt reuze! Mocht je liever online kopen, dan is Sieradenstyle.nl denk ik de webshop met de ruimste keus.  De prijs van alle oorknopjes is rond de 7-10 euro. Alle knopjes zijn ook te koop in het rosé en goud.

img_9985

Het liefst had ik mijn hele oor vol met zulke leuke oorbellen, maar helaas ben ik er al twee keer achter gekomen dat mijn lichaam piercings afstoot, dus geen grotere earparty voor mij! Ik koos voor een sterretje en een maan in mijn oor, een online link van de maan oorstekers heb ik helaas niet kunnen vinden.

De oorbellen zijn van echt zilver, dus mocht je net als ik allergisch zijn voor nep-zilver, dan zijn deze echt perfect. Plus, ze zijn erg leuk te betalen! Perfect als kleinigheidje voor de feestdagen, met een paar minimalistische oorbellen kun je er namelijk bijna nooit naast zitten.

 

Hoe ziet jouw earparty eruit?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *