New year, new planning

Allereerst: de beste wensen voor 2018! 2017 was een prachtig jaar vol met lieve mensen, mooie momenten zoals het starten van mijn eigen bedrijf, het behalen van mijn diploma en alle reisjes die ik heb kunnen doen. Met als toppunt: mijn solo reis naar Australië. Benieuwd wat mijn plannen zijn voor 2018?

Recap 2017

In 2017 heb ik mijn blog officieel ingeschreven bij de KvK, ben ik na heel wat gedoe met mijn scriptie geslaagd voor mijn diploma en heb ik aardig wat gereisd. Ik ben naar Barcelona, Venetië, Malaga, Mallorca, Santorini, Ibiza, Rome en zelfs Sydney en Melbourne geweest. Reizen is altijd al mijn passie geweest en na het behalen van mijn diploma had ik eindelijk 100% de vrijheid om te gaan en te staan wat ik wilde, wat resulteerde in een enkele reis naar de andere kant van de wereld.

 

Plannen 2018

Na 1.5 week in Nederland werd het weer tijd om plannen te maken. Mijn gedachtes en ideeën zijn een paar dagen van 0 naar 100 in 3 seconde gegaan, maar uiteindelijk heb ik besloten om terug te gaan naar Sydney. En niet zomaar teruggaan, maar teruggaan op 12 januari (I know, beetje snel..) en op een werkvisum. Een working holiday visum geeft een persoon tussen de 18-31 jaar de mogelijkheid om een jaar te reizen en werken in Australië. Dit visum kun je verlengen (naar nog 1 jaar) als je in je 1e jaar 88 dagen (!!) op een farm werk verricht hebt. Nu weten we vast allemaal dat ik geen farm-kinda-girl ben, dus mijn plan is eerst om te genieten van het leven in Sydney, een baan en appartement te zoeken en later te beslissen hoe graag ik een 2e jaars visum wil. Verder heb ik gééén idee hoe mijn jaar gaat lopen en probeer ik dan ook nog maar zo weinig mogelijk te plannen, het gaat namelijk toch nooit lopen zoals ik denk!

 

Goede voornemens/doelen?

Gezondheid is natuurlijk het belangrijkste wat er is en daarom wil ik weer verder gaan met het verbeteren van mijn levensstijl door nog meer na te denken over wat ik eet, nog meer tijd in de sportschool te besteden en ook veel tijd in de gezonde buitenlucht te kunnen doorbrengen.

Daarnaast hoop ik dat mijn blog en Instagram  flink door mogen groeien en dat ik daar part-time of full-time iets mee zou kunnen doen of dat ik een baan kan vinden die mijn passies combineert.

Ik hoop weer aardig wat van de wereld te mogen zien dit jaar en daarmee ook weer wat dingen van mijn bucket-list te kunnen kruisen. Voor de tweede keer alleen naar Australië te vertrekken is in ieder geval alvast een goed begin van dit doel!

En verder wil ik eigenlijk eens minder nadenken en plannen (yes, I’m a controlfreak), maar genieten van wat er aan de andere kant van de wereld op mijn pad gaat komen!

 

Beste wensen voor 2018!

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *