Ozi bottles – Pink Panther

Ik vind het gebruik van plastic waterflesjes enorm zonde (en natuurlijk slecht), dus ik heb eigenlijk altijd dezelfde flesjes in mijn tassen zitten. De ene fles voor een warme kop thee of koffie en de ander voor water. Dankzij mijn nieuwe Ozi Bottle heb ik tegenwoordig maar 1 fles nodig voor beide.

Beloftes

Ik was enorm benieuwd naar deze fles, hij beweert namelijk dat koude dranken 24 uur koud zouden moeten blijven en hete dranken 12 uur heet. Aangezien ik vaak onderweg ben is het voor mij echt belangrijk (en super handig) als dit echt zo zou zijn. Dus dit heb ik even getest: ik heb de fles aan het begin van de dag gevuld met kraanwater, de hele dag (zoals op de foto’s) op het strand in de zon laten staan en geloof het of niet, aan het eind van de dag was het water nog net zo koud als die ochtend. Ook heb ik de fles ’s ochtends om 6:30 gevuld met thee en toen ik om 9:00 op mijn werk aankwam was dit nog steeds kokend heet. Eindstand: de fles komt zijn beloftes zeker na en is hierdoor ideaal om mee te nemen naar super tropische of juist enorm koude bestemmingen. Of natuurlijk voor je dagelijks gebruik!

IMG_7474

Mijn fles

De fles is te koop in 4 verschillende kleuren: roze, turquoise, donkergroen en een donkere marmeren print. Alle flessen kosten €29,50 en zijn 500ML groot. Ik heb de fles in een roze kleur, die Pink Panther heet. Alle flessen zijn BPA vrij en zowel van binnen als buiten gemaakt van staal. “BPA, een chemische stof die in allerlei verpakkingen zit, is veel schadelijker voor onze gezondheid dan gedacht.” Dankzij de grote dop is de fles lek-proof en komt er geen lucht in. Wat ik een voordeel vind aan de stalen fles, is dat de dop niet snel zal gaan stinken.

 

Het bedrijf

Ozi Bottles is een bedrijf wat is ontstaan in Amsterdam, met als doel om de plastic flesjes uit de wereld te laten verdwijnen. Voor iedere verkochte fles wordt er dan ook 5% gedoneerd aan het “water for life” fonds. Je kunt de flessen voor nu nog alleen online bestellen in de Ozi bottles shop zelf, waarbij je standaard €3,95 verzending betaalt.

 

Kende jij de flessen al?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

  1. Zoiets zou zo handig zijn hier in het warme Palma! Ik ga zeker eens een kijkje nemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *