Persoonlijke Update – 5 weken in Sydney

Yes je leest het goed: ik ben nog steeds in Sydney. De stad heeft inmiddels echt mijn hart gestolen, maar toch heb ik besloten dat ik over 7 dagen doorvlieg naar Melbourne. Benieuwd naar de rest van mijn plannen?

Ik ben verliefd op Sydney, de stad heeft het allemaal; mooie rustige plekjes, uitgaansgelegenheden, 384638 stranden (oké een beetje overdreven, maar wel erg veel!), prachtige bezienswaardigheden en daarnaast zijn de mensen ontzettend lief. Ik kan inmiddels wel zeggen dat ik veel ins en outs van de stad en de plekjes eromheen gezien heb.

Over 7 dagen vlieg ik dan toch door naar Melbourne, om daar twee weken te blijven voor ik naar Bali vlieg. Als ik dan toch aan de andere kant van de wereld zit, vind ik het wel zo gaaf om ook te kunnen zeggen dat ik Melbourne gezien en beleefd heb. Helaas zal ik wel weer alleen naar Melbourne reizen en al mijn vrienden hier achter laten, maar dat komt vast goed! 

In Melbourne ben ik van plan om de Great Ocean Road te gaan bekijken, waar onder andere de 12 apostelen (het schijnen er geen 12 te zijn…) staan. Ook wil ik het liefst nog langs een Kangaroe/Koala opvang en natuurlijk wil ik alle hotspots in Melbourne zien. Ik heb mij nog weinig verdiept in Melbourne en alles wat er daar te doen is, maar ik heb er al veel goede verhalen over gehoord. Melbourne zou een “Europese feeling” moeten hebben, dus ik ben benieuwd! I’ll keep you posted.

 

 

Sydney, I’ll be back!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *