Abrand Jeans Party

Abrand jeans is een Australisch Denim Merk waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had, totdat we werden uitgenodigd voor een feest op “The Island” in Sydney. Van tevoren mochten we zelf onze Abrand Jeans outfits kiezen.

The Island is letterlijk een bar/club op een boot, die ronddrijft in de Sydney Harbour. Je wordt erheen gebracht met kleine ferry’s en daarna heb je het beste uitzicht ever. The Island was volledig afgehuurd voor het feest en dus stond het al snel vol met bekende Aussie bloggers, vloggers en Influencers, waarvan we natuurlijk de helft pas achteraf op Instagram herkende (bijvoorbeeld Tori Levett, Hannah Perera, Karina Anne Hunt en Brittany Jason). Oeps.

Het feest was all about socializen, dansen, drankjes en heerlijke hapjes. Zo werden er Aperol Spritz cocktails geserveerd, was er een dj en kon je zelfs even pingpongen of zwemmen als je zou willen.

De outfit die ik aan had is de Venice Short,een hele fijne high-raise, maar toch relaxed fit shorts, gecombineerd met een ripped boyfriend tee.  Daarnaast had ik mijn tasje van ByLouLou mee en mijn Gucci riem om. De fit van de jeans vind ik persoonlijk een beetje op Levi’s lijken, maar dan beter. Levi’s vind ik namelijk vaak fantastisch in de winkel en na 1 dag dragen zitten ze niet meer skinny bij mij. Wie weet dat ik in mijn tijd in Aussie dus nog wat meer Abrand jeans broeken in sla!

De avond eindigde met onverwachts vuurwerk boven The Opera House. Een magischer einde van de avond hadden we ons allemaal niet voor kunnen stellen. Het weer was goed, de mensen waren gezellig, onze outfits zaten fijn, de locatie was perfect, dus ik heb een top dag gehad!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *