Sudio Sweden Earbuds

SUDIO is een Zweeds hoofdtelefoonmerk wat de laatste tijd enorm populair aan het worden is, onder andere door de chique uitstraling en de goede kwaliteit van de oortjes. Het merk heeft nu 4 verschillende oortjes, variërend van bluetooth oortjes tot in-ear en normale oordoppen. Ik bestelde de VASA in de kleur Rose Gold White. Wil je zelf ook nieuwe oortjes? Ik geef je een kortingscode voor 15% korting!

Zoals ik net al vertelde verkoopt SUDIO nu 4 verschillende hoofdtelefoons: TVÅ , KLANG, Vasa, and Vasa BLÅ. De TVÅ oortjes lijken op de iPhone oortjes die je bij de iPhone 5 en 6 kreeg, alleen dan in een enorm chique jasje gestoken. Zo zijn de oortjes te koop in het wit/goud, zwart/goud, oranje/zwart en bruin/goud. Deze oortjes kosten € 39.

img_7383

De KLANG oortjes zijn in-ear en hebben een 3-knoppige afstandsbediening (pauze, volgende en vorige) en Stay-in-Ear: het ene koord is langer dan het andere en kan hierdoor niet snel uit het oor getrokken worden.  Deze oortjes hebben geen microfoon. Deze kosten € 55 en zijn ook te koop in het wit/goud, zwart/goud, oranje/zwart en bruin/goud.

Mijn oortjes: de Vasa zijn te koop in bluetooth variant (handig voor mensen met de iPhone 7!) en gewoon met een draadje. De draadloze variant kost € 90 en de normale variant € 70, beide zijn te koop in de kleuren rose/zwart, rose/wit, blauw/goud, roze/goud. Ook deze oortjes hebben een 3 knoppige afstandsbediening, die werkt op zowel Android als iOS. Deze oortjes hebben wel een microfoon.

img_7359-1

Bij de oortjes krijg je verschillende earbuds, zodat de oortjes perfect passen en een leren hoesje om de oortjes in stijl op te bergen. De earbuds zijn vrij lastig te wisselen, maar 1 voordeel: hierdoor verlies je ze ook een stuk minder snel. Het geluid van de oortjes is echt fantastisch, door de nieuwe 10.2 mm driver is ieder detail in iedere soort muziek te horen. Daarnaast hebben de oortjes natuurlijk ook een prachtig en chic uiterlijk.

Alle bestellingen worden verzonden vanuit Zweden, toch had ik ze binnen 4 werkdagen in huis. De verzending naar Nederland is gratis. Met de code ‘nonstopnikki’ krijg je 15% korting!

 

Wat vind je van Sudio Sweden?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

  1. Wat een mooie oortjes zeg, stuk leuker dan die saaie die ik bij m’n iPhone heb gekregen! Ik ga zeker even een kijkje nemen op de site!
    En die eerste foto: wauwwww

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *