Summer Festival Look

Ik mis Venetië (en het heerlijke weer) nu al. Aangezien het weer in Nederland ook al wat lekkerder wordt, deel ik vandaag de perfecte look voor een zomerse dag of een festival.

De kanten top die ik draag is van Shein, waar ik al meerdere items van heb (lees daar hier meer over). De top is doorschijnend, op de foto’s draag ik er geen hemdje onder. Met een topje eronder kun je het blousje juist weer leuk dragen naar wat nettere gelegenheden. De top kost $20 en is ook te koop in het zwart.

Shein is een webshop die in 2008 in New Jersey is ontstaan, inmiddels verzenden ze naar meer dan 80 landen. De shop verkoopt kleding, schoenen en accessoires, allemaal voor een leuk prijsje. Het fijne aan de shop vind ik, dat er bij ieder item een “style gallery” is, waar mensen hun aan-foto’s met de producten kunnen plaatsen. Dit heeft mij echt geholpen bij het maken van mijn keus! Mijn pakketje had ik binnen één week in huis.

 

 

IMG_3344

IMG_3349
IMG_3350

Het suede rokje is van Lesara, waar je misschien ook al meer items van gezien hebt (lees daar hier meer over).  De rok is nu afgeprijsd van  € 39,99 naar € 14,99. Doordat de rok gemaakt is van een suede achtige stof is hij erg zacht en comfy, een nadeel is wel dat hij snel statisch wordt.

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

  1. Wat een leuke look! Ik heb toevallig ook zo’n soort rokje gekocht afgelopen weekend. Alvast voor het mooie weer. Tijdens de zomer draag ik het liefste jurkjes of rokken met een leuke top. Short draag ik alleen thuis. Hihi.

  2. Heerlijke look, geweldige sandaaltjes ook die vind ik vooral altijd lastig te vinden. Perfecte look voor een festival!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *