Tangle Teezer Brush

Ik ben een vrij eigenwijs persoon, toen ik (een paar jaar terug) over de Tangle Teezers hoorde, dacht ik “dit kan niet heel veel anders zijn dan iedere andere borstel…”. Want ja, iedere borstel haalt toch klitten uit je haar? Nadat de borstels mij aangeraden bleven worden, besloot ik er dan toch maar 1 te kopen. Benieuwd?

Mijn Tangle Teezer

Ik kocht een compacte variant van de Tangle Teezer bij de Ici Paris XL voor € 15,95 (hij is nu in de aanbieding voor € 12,60!). Deze kun je makkelijk meenemen in je tas en dankzij het printje valt hij meteen op. Nou borstel ik eigenlijk alleen mijn haar meteen na het douchen (om een pluizenbos te voorkomen) en heb ik deze compacte variant meer gekocht om hem mee te nemen op reis. 

Over het merk

“Zorgeloos je haren borstelen zonder haarbreuk en klitten met de revolutionaire techniek van Tangle Teezer. Dit merk houdt rekening met de gevoeligheden van je haar en voorkomt beschadigingen. De borstels van Tangle Teezer worden gebruikt vanaf de aanzet van het haar en glijden zacht naar beneden tot aan de punten. Hierdoor blijft de borstel niet hangen en breekt je haar niet af.” 

 

De borstels hebben ook al meerdere prijzen gewonnen:

– The Times ‘Top 25 Products for Hair of 2009′
– GRAZIA Magazine ‘Best In’ Awards 2008
– Professional Hairdresser – Top Product Award 2008

Het kenmerkende van de borstels is, is dat ze geen handvat hebben. De borstels zijn speciaal ontworpen om makkelijk in je hand te liggen en hierdoor dus ook makkelijker te borstelen.

Tevreden?

Meestal kan ik na het wassen van mijn haar letterlijk een borstel rechtop erin zetten, zelfs na het gebruik van conditioner. Borstelen was dan ook niet 1 van mijn favo bezigheden en iedere keer was ik weer bang dat ik zonder haar zou eindigen.

Hoeveel moeite ik er ook mee heb om het toe te geven; ik had niet zo eigenwijs moeten zijn. De tangle teezer glijdt inderdaad zo door mijn haar heen, het doet totaal geen pijn en er zit een stuk minder haar in de borstel. Ik had deze borstel echt heel wat jaren eerder moeten kopen, om mezelf en mijn haar te sparen. Voor dik, krullerig en pluizig haar is deze borstel dus een echte musthave, maar ik gok voor ieder ander haartype ook.

 

 

Hoe verzorg jij je haar?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *